crash . boom . bang

va härligt det är med datorer och telefoner som krånglar till max, antar att det är efter stormen igår men det spelar fan ingen roll för det är så sjukt störande! Japp, I know . . . I-lands problem ;)


Vecka 48


klicka för större bild


Hej i stormen!

Började vår härliga Söndag med frukost hos mina föräldrar. Aurora stannade kvar där för att mysa och hjälpa dom med lite julpynt, hon såg ju en kartong med massa saker. Jag och mannen åkte då ner till IKEA för att köpa lite smått och gått, blev lite belysning, kuddar och pynt. Tog en runda inne på Väla med, köpte massa julklappar. Hittade dock inte allt trots en massa letande. Någon som vet vart man kan köpa ett tomte gosedjur?!
Hämta lillan sen åkte vi hem för att slänga upp de sista pyntet, tände det första ljuset och sen hade vi lite mys. Sen var det bara byte av kläder och iväg för att fira Aurora farfar (tur att dom bor två minuter härifrån). Så ut i blåsten, bort till farmor och farfar där det bjöds på god mat och mycket trevligt sällskap. Hemma igen blev det bums i säng för lillan. Själv så tände vi lite ljus, satte på tvn och bara slappade. Snart är det sängen för oss med, mannen ska jobba och jag ska iväg på min praktik. Vill ju vara utvilad då det är första dagen imorgon! Eller ja, så utvilad som det går att vara, tror inte att jag kommer sova så gott inatt pga blåsten som är. Det smäller och knakar och jag tycker att det är riktigt obehagligt faktiskt.


Första Advent


När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent


Today's feeling


Redo att möta kylan :)

mms_img54259 (MMS)

Redo att möta kylan :)


bara resten kvar!

& nu var alla julklappar till Aurora klara. Den sista trillade ner i brevlådan idag. Skönt!


black vs red

 
Är snart dags för en ny klänning, kan dock inte bestämma mig för vilken jag vill ha.
Just nu är det dessa två jag velar mellan men det kommer säkert tillkomma ännu fler
då jag vet hur jag funkar. Ska in på Fredag för att prova dessa och jag hoppas att den
ena sitter mycket bättre än den andra för då blir valet mycket lättare.
Vilken tror ni skulle sitta bäst / vilken tycker ni är finast?


på skafferiet!


jag borde . . .

Jag står med handen i chipspåsen och ser då påsen med nötter som ligger på hyllan ovanför. Jag tänker att jag borde ta en näve nötter istället för en näve chips. Jag stoppar sedan chipsen instiktivt i munnen och får i samma sekund lite dåligt samvete eller kanske inte dåligt samvete men jag tänker att vafan åt jag chipsen för!?

någon som känner igen sig?


s p ä n n i n g


Då va alla tjugofyra paketen inslagna och upphängda. Det har blivit lite av
varje i dom och jag kommer avslöja de under December månad. Ska vara lika
mycket överraskning för er som för Aurora


Vecka 47


klicka för större bild


det blir inte alltid som man tänkt

Min finfina vän Ida har varit här idag :) Vi ägnade oss inte åt det som vi hade planerat att göra. Tanken var att vi skulle plugga psykiatri men istället blev det käk, bus med Aurora, SHREK och en massa härligt prat.


magiskt!



Hade en underbarkväll med mamma och storasyster igår. Vi började med ett restaurangbesök och klämde såklart i oss en trerättersmeny. För min del bestod förrätten av vitlöksbröd, varmrätten av fläskfilé och potatisgratäng, efterrätten av vaniljglass med bär och chokladsås. Självklart kaffe på det!
Förväntansfulla åkte vi sedan bort till Halmstad Teater där Melissa Horn skulle ha konsert. Gick in med ett leende på läpparna och satt spänd och väntade på att hon skulle stiga upp på scenen och börja sjunga. Alla jublade när hon kom upp på scenen, första låten hon sjöng var ingen favorit men hon berörde mig ändå. Men efter ungefär tjugo minuter kom min rejäla gåshud och ögonen tårades. DÄR & DÅ var jag berörd till max ♥
Hela konserten var underbart magisk och Melissa berör på ett sätt som ingen annan kan. Jag är fortfarande lyrisk efter gårdagen. Säger bara en sak, Melissa ge oss mer!


Mamma-Döttrar mys


Lycka är att få sova i sin egeen säng

mms_img55078 (MMS)

Lycka är att få sova i sin egeen säng


lucka nummer . . .

Då är det snart dags att börja inhandla lite småpaket till Auroras Julklappskalender. Detta året har vi här hemma sagt att hon ska få en egen liten gran, en riktigt sådan att ha inne på sitt rum. Men den ska vara opyntat från början för att sedan byggas på när vi är inne i December månad. I några av paketen hade jag tänkt mig att det skulle vara lite fint julpynt så att hon får pynta den själv under tiden. Sen kommer det slinka in lite annat roligt ... och gott vissa dagar. Tror att lillan kommer att tycka det är roligt att få pynta sin alledes egna lilla gran ♥
 


o n ö d i g t

Lämnade lillan på dagis i förmiddags och möts då av en polis som kommer ut från dagis och Aurora blir helt fascinerad. Hon stannar cykeln, inspekterar polismannen och bilen sen vinkar hon glatt och utbrister "Hej, jag cyklar och jag har faktiskt hjälm på mig". Polismannen fnissar och säger att det är jättebra och att hon borde lära mamma att använda hjälm med. Jo, man tackar för den piken! Tog ett tag för oss att komma innanför dörrarna på dagis då Aurora fastnade flera gånger för att kolla lite mer på polisbilen. Inne på dagis får vi reda på att det är några ungommar som har känt för att slänga lite fimpar lite här och var inne på dagis, vet dock inte om det var någon skadegörelse på något annat sätt men det kommer väl komma fram så småningom. Tråkigt att vissa ungdommar beter sig på det sättet men jag vet att Auroras dagis är inte de enda dagiset som är drabbat av sånt här. Det förekom även på hennes gamla med, någon av er som också har detta problemet på era barns dagis?


Vecka 46


klicka för större bild


Hej Igen!

Pga renovering och sjukdommar så har bloggen fått ligga på is veckan som gått. Sen har jag även börjat jobba lite och även startat upp en ny kurs i skolan så det är mycket som händer nu. Igår målade vi sista strykningen i Auroras nya rum, det tar tid det där med målning när man ska måla ränder i olika färger. Det går ju inte att måla allt på en gång så man får ta de i etapper men som sagt nu är det klart. Så ikväll eller imorgon kväll så ska vi möblera klart hennes rum. Hon tycker att det är så himla spännande och blev så glad igår när vi sa att det var färdigt med målningen. Har inte tagit några bilder än utan jag tar det när allt är klart för helt ärligt så finns det inte så mycket energi i denna kropp just för tillfället. Eller ni kan få en liten sneakpeak ;)


BUSFABRIKEN

Idag åkte jag och Aurora till busfrabriken med två av mina kompisar. Vi hade bestämt att vi skulle dra en fika på stan egentligen men så kom den ena med ideén att vi faktiskt kan fika på busfrabriken så får Aurora roligt samtidigt. Roligare för henne på busis än på stan så sagt och gjort. Slog ihjäl tre timmar utan problem, massa skratt och massa svettandes. Jäklar var vi härjade, Aurora var i sitt esse . . . hon har ju tre vuxna att köra slut på, kunde ju inte bli bättre!


P M S ?!

mms_img21770 (MMS)

P M S ?!


Vecka 45


klicka för större bild


tokstollar!



So far

Igår välkomnades jag hem med ett varmt bad med massa tända ljus och ett glas bubbel. Under tiden som jag låg och njöt i badet så kände jag dofterna från köket. Mannen bjöd på hemmagjord svampsoppa toppad med knaperstekt bacon, lammstek med klyftpotatis och sås, päronhalvor toppade med aftereight choklad. Kan säga att jag kände mih himla bortskämd. Gårdagen var en helt underbar dag och jag var i ett lyckorus hela kvällen. Idag vaknade jag upp trött som tusan pga en ganska jobbigt natt med Aurora. Hon ville inte sova, härjade runt och skrek och ville inte alls som mamma och pappa ville. Men efter mycket om och men tog jag mig i kragen och hoppade upp ur sängen. Blev lite frukost och häng i soffan innan jag och lillan begav oss till stan för att möta upp Auroras mommo, morbror och kusin. Hade planerat in en fika och biobesök idag, fikat blev inte så mysigt som tänkt då barnen hade fullt med myror i brallan men bion var mycket uppskappat. Dock orkade Aurora inte se hela filmen så hon somnade mot slutet. Nu har vi varit hemma ett bra tag, hade mest tagit de lugnt och njutit av att det är helg. Mannen åkte iväg för ett tag sen, han skulle ut och äta med sina föräldrar och gå på konsert (födelsedagspresent). Lillan ligger och kollar på film och jag ska snart slänga in maten i ugnen för att sedan plocka fram skolböckerna och läsa på inför provet vi ska ha nästa vecka. "Bara" 150 sidor . . .


Biomys :)

mms_img12442 (MMS)

Biomys :)


Im in love!

mms_img12439 (MMS)

Im in love!


Möttes av dethär när jag kom hem :)

mms_img53770 (MMS)

Möttes av dethär när jag kom hem :)


en ovanlig syn


i det här hemmet är det annars mannen som brukar stå i denna position!


projektet fortsätter

Vi har kommit en bit påvägen när det gäller att byta sovrum. Vi bestämde oss för att ta ett rum i taget så slipper man stå med halvfärdiga saker sen. Vårt sovrum är snart klart, det som är kvar att göras som vi ska göra idag är att hänga upp taklamporna och sätta upp det nya garderobsystemet. Sen om några dagar så ska vi måla om i lillans rum och tanken är att ena väggen ska vara en fondvägg med räder i vitt, brunt och rosa, resterande väggar kommer att gå i samma nyans av rosa som ränder. Vi tror att det kommer bli så jävla klockrent!


that´s when we all win


RSS 2.0