Fredagsmys hos farmor

mms_img30098 (MMS)

Fredagsmys hos farmor


från Indiska



vissa vill ha större & andra vill ha mindre men alla vill att dom ska vara friska




jag är med och kämpar! är ni?


Mys med mammi

mms_img25141 (MMS)

Mys med mammi


gymnastik på dagis


a selection of images


  

  

  

  

  

  


små ting som försvinner

I vårt hushåll så hittar man väldigt ofta udda strumpor, iaf när det gäller mina och Auroras. Har börjat undra om vår tvättmaskin äter upp den ena strumpan med syfte att jävlas! Har ni det fenomenet hemma hos er också? Isåfall vill jag veta vilken tvättmaskin ni har så att jag kan testa min teori. För ett tag sen blev jag så irriterad på att leta strumpor till mig själv så jag köpte ett nytt gäng och idag var det Auroras tur att få ett nytt gäng med strumpor.

tror ni att tolv par ska rädda mig ett tag framöver?


♪ ♪ ♫ ♪ ♫ ♫

En å två å tre indianer
fyra fem å sex indianer
sju å åtta nie indianer
tie små indianer.
Alla hade dom fjädrar på huvet,
alla hade dom pil och båge.
Alla var dom stora och starka,
för dom skulle björnen ta.
Schh nu hör man hur det knakar,
schh nu hör man hur det brakar,
schh nu hör man hör hur det knakar....
Och nu kommer björnen fram !
En å två å tre indianer
fyra fem å sex indianer
sju å åtta nie indianer
tie indianer sprang hem



Den här sången har blivit Auroras nya favorit, hon sjunger den om och om igen. Hon har vid ett flertal tillfällen försökt att lära mig texten men jag glömmer alltid någon mening och då blir hon lite arg. Sjöng på den idag och ännu en gång blev det fel så jag letade upp texten och började sjunga den. Aurora blev superglad över att jag kunde den och började genast sjunga med mig.


PAIN PAIN PAIN

Fyfan, har nyss varit hos tandläkaren. Trodde fan helt ärligt att jag skulle därinne. Jag visste att jag skulle dit för att ta bort tandsten, aldrig gjort de förr men jag tänkte att det kan la fan inte vara värre en att laga ett hål. Men det var nog fasen snäppet värre än att laga hål, iaf när hon jobbade på vissa ställen. Det var ren och skär lidelse, och inte nog med det heller, det sved fan i plånboken med. Surt!

& hur tänkte du där Josefine?


Igår gick vi igenom test och prov som vi har haft i skolan hittills. När vi kom
till det sista provet och jag kollar igenom lärarens kommentarer så ser jag
ok, ok, nja, bra, ok, ok, -, ok, ok
jag är inte sen på att knäcka mig för jag kunde verkligen se lärarens min framför
mig när hon rättade det. Och jag antar att hon tänkte "& hur tänkte du där Josefine"


sneakpeak


Här får ni en liten smygtitt från vår mysiga helg i Borås. Kommer fler
bilder under morgondagen, ska bara försöka välja ut vilka jag ska lägga upp.
Har ju trots allt i runda slängar 500 bilder från vår Boråshelg.


favorit i repris

Imorse så körde jag en favorit i repris från gårdagen. Idag var de dock inte nycklarna som var borttappade, det var faktiskt inget som var borttappat. Det som hände var att jag lugnt och skönt vaknar till att Aurora sitter och sjunger i köket. Jag ler lite för mig själv och sträcker mig efter telefonen för att kolla klockan, telefonen är då död . . .den är död. Paniken börjar sprida sig i kroppen då jag inser att alarmet inte gått igång. Jag vänder mig om för att kolla på klockan som står på 07.36. Det orden som kommer ur min mun är något i stil med fan helvetes jävla skit fan! Jag slänger på mig kläderna som jag tagit fram igår, går ut till Aurora och säger att det kommer bli en kaotisk morgon och att vi har bråttom. Hon svara bara åååååkej. På med ytterkläderna, jag struntar i att Aurora väljer sandaler och sin tjockaste vinterjacka. Upp med henne och mig själv på cykeln, cyklar toksnabbt till dagis där jag pussar och kramar på Aurora och säger till dagisfröknarna "idag blir de denna varianten då jag har försovit mig . . . har förresten inte hunnit byta blöja". Sen är de upp på cykeln igen för att cykla till bussen, hinner precis låsa cykeln innan bussen kommer. Då är klockan 07.47! Alltså på 11 minuter har jag hunnit en hel del men ändå missat massor. Men jag hann bussen och kom i tid till skolan . . . är det jag som är superwoman kanske?!


on my feet


humor!


damnyouautocorrect


good fucking morning

försvunna husnycklar . sen dagislämning . misslyckat letande . tog fel extranyckel av svärmor . missad buss . misslyckat letande . hämtade rätt nyckel hos svärmor . kom på vart mina egna nycklar var och insåg att jag inte skulle komma åt dom . glömd plånbok . missad övergångsbuss . en timme sen till skolan

fuckin' great!


still in my . . .

PYJAMAS


Vecka 39


klicka för större bild


when you're in a hurry

För det första så sov jag lite förlänge idag, snoozade några gånger för mycket. Sen på det så var jag väldigt segstartad idag men som tur är så har jag mitt lille energiknippe till dotter som får fart på mig rätt snabbt. Var bara några minuter sena till dagis men väl där kom jag ju på att Auroras regnkläder inte var där och att det inte låg så värst mycket extrakläder där heller. Lämnade Aurora och traskade sedan hem för att hämta allt det glömda och gick till dagis för att lämna det. Så går det när man snoozar lite för länge. Men nu sitter jag iaf här och har varvat ner lite. Tidningen på ena sidan av mig och kaffet på andra, snart kommer jag vara redo att möta dagen ;)

ringar på vattnet


s a t u r d a y

Imorse så var jag uppe med tuppen, vaknade först av alla vilket är rätt så ovanligt. Försökte somna om men det gick inte. Försökte ändå att vara så tyst som möjligt för att inte väcka mina älsklingar. Kan säga att jag lyckades väldigt bra med den biten :) När jag hade varit vaken i nästan två timmar så slog dom upp sina blå och vi kunde börja dagen på riktigt men först så hade vi morgonmys. Efter åtta så tassade vi ner till frukostbuffén som tilltalade mig enormt! Det är något speciellt med hotellfrukost som får min kropp att känna hög mysfaktor. Tog tid på oss där nere och bara njöt. Efter frukosten så gick vi upp till hotellrummet för att göra oss iordning för att åka iväg till Djurparken. Slog ihjäl ett gäng timmar där borta och det var hur härligt som helst. BoråsDjurpark har världens härligaste miljö och det tilltalar verkligen stora som små. Efter några timmar hos djuren styrde vi bilen mot stan där det var marknad, bra tajmat där! Aurora åkte lite karuseller och vi var även inne i butiker och shoppade lite. Stannade på ett mysigt ställe som heter Brasseriet som ligger alledes intill vårt hotell där tog vi oss lite dricka, öl, vin och äpplejuice. Ni kan ju själva gissa vilket som var till vem. Efter det bar det upp till rummet för lite vila, främst för Auroras del men även för oss föräldrars skull. Nu ligger vi här i hotellsängarna och är lite småsega allihopa. Men snart är det upp och hoppa för att gå till restaurangen och inta lite (läs mycket) god mat ♥

Wiiie . . .

mms_img25006 (MMS)

Wiiie . . .


Fika i Björnhuset

mms_img25003 (MMS)

Fika i Björnhuset


Mys på hotellet

mms_img43924 (MMS)

Mys på hotellet


mini weekend

Är på hotellet och slappar efter en liten runda på stan. Vår förhoppning var att hitta ett fik för att sitta och mysa lite men hittade inget som var öppet. Blev lite besviken men sånt är livet. Vi httade vår lilla räddning inne på en Ica-butik som hade kaffemaskin. Nu är det dags för lite mys sedan blir det natti natti för vi alla är nog lika trötta!


när det rinner av

Klockan 09.30 satt jag och syster i ett rum på sjukhuset och väntade på läkaren. Ångesten var påtaglig och jag kände hur jag småskakade i kroppen. Läkaren ställde lite frågor och började sedan undersöka mina bröst. Sittande, liggade, ner med armarna, armarna hit och dit. Kan säga att det var en riktigt grundlig undersökning. Han sa inte så värst mycket under tiden han undersökte och det gjorde mig ännu mer nervös men så fort han var klar så sa han att det bara var en bindvävsknöl som var helt ofarlig och att knölen var jämn och fin vilket också tydde på att det inte var något sjukt. När han sa det orden så rann all oro och ångest av mig och jag kände hur mina ögon tårades och att hela min kropp blev några kilon lättare. Härlig känsla! Kan säga er att idag är lyckan total och jag känner att jag nu kan lägga allt med knölen åt sidan och inte längre låta det mala på i huvudet som det gjort det senaste halvåret. Fan va skönt det är när sådana här saker bara rinner av en :)


TJOFF & DUNS

Lilla ♥ halkade i badrummet efter sitt bad. Det gick så himla fort och golvet verkligen försvann under fötterna på henne. Kan lova er att den dunsen som hördes har jag aldrig hört innan, mitt adrenalin bara flödade genom kroppen i samma takt som Auroras vrål bev högre och högre. Det gjorde så ont i mig men ännu ondare gjorde det på Aurora. Såg inte riktigt hur hon ramlade men det var bakhuvudet som tog smällen. Men änsålänge är de ingen bula och vi får hoppas att den inte kommer heller. Tog ett tag för henne att varva ner efter smällen men nu ligger hon och myser hos pappa i soffan och kollar på film. Stackars mammas älskade lilla tös ♥


från det ena till det andra

Tjolahopp Tjolahej! Är inte riktigt så pigg som det där första orden får det att låta men jag kan få låtsas det iallafall. Dagen började med skolarbete på en gång, tog tag i det med en gång föratt få de gjort. Vill ju inte ha det hängandes över mig i helgen när vi är i Borås. Suttit av och till, mest till med arbetet hela dagen. Och efter mycket om och men blev det klart och även inskickat. Direkt efter det tog jag tag i att plocka iordning här hemma, lite med ditten och datten. Mest tvätt och vikande av tvätten, sedan hjälptes jag och mannen åt med maten och efter det packningen inför helgen. Kan säga att jag med gott samvete tänker sitta på röven ett tag nu. Har datorn i knät och kaffet precis bredvid mig, kan fasen inte bli bättre!


stopp i kugghjulen

Har suttit med skolarbetet ett tag nu, vissa delar flyter på riktigt bra och i andra delar tar det bara stopp och då menar jag verkligen stopp. Kugghjulen inne i mitt huvud var riktigt snabba och effektiva när jag påbörjade och tankarna snurrade ordentligt. Fick till det riktigt bra om jag får säga det själv. Började dock gå lite segt efter ett tag så jag mejlade läraren och då fick jag igång tankarna igen. Det flöt på rätt bra ett tag till för att nu när jag skulle påbörja nästa punkt så tog det helt stopp. Tankarna fastnade och jag läste lite och försökte få igång det igen men det ville sig inte. Kugghjulen vill antagligen inte mer, tror att dom behöver smörjas under natten!


Hemskrivning


Hemskrivning i rapportform om medicinsk-teknisk utrustning!
Hur det går?
Framåt iaf. Har kommit en bit på vägen, försöker att dela upp det och
göra en del nu, en snart, en senare och sen en annan dag. Gäller ju att ha
små delmål så att man inte går ut för hårt. Så jobbar jag iaf ;) Och jag är
ju klar med första delen som är Inledning, bakgrund, syfte, problemformumering
och metod. Så då är det la paus nu! Eller? Jaa . . . KAFFE!


praktiskt


Är nu hemkommen efter en praktisk dag i skolan. Vi övade på att ta blodtryck, puls, sätta kateter, ta kapilärprov och venprov. Var väl lite mindre intresserad av vissa saker och mer av andra men allt är ju klart lika viktigt. Venproverna var de som var roligast även om vi bara stack i en docka. Sjukt skoj, jag stack ett x antal gånger. Det kliade nästan i fingrarna så roligt det var. Men när de kom till att vi skulle ta kapilärrprov på oss själva så tog det lite tid. Så jäkla psykiskt påfrestande att sticka sig själv! Men jag gjorde de efte några minuter men vågade fan inte göra det en gång till. Skulle vilja ta venprovern igen, igen och igen. Hoppas att jag får testa det ute på praktiken som är om några veckor. Sen är det klart att det är skillnad att göra de på en docka och på en patient, kommer säkert vara lite svårare och jag kommer säkert oroa mig för att göra illa dom. Jag avslutar med att säga att jag är nästintill lyrisk efter denna dag, fasen va skoj det va!


känsliga läsare varnas . . .

Gårdagen flöt på helt ok, inte större blödningar vilket är ett stort plus med tanke på fredagens, lördagens och söndagen forsar. Var ändå ute på en promenad och rörde mig och det kom nästan ingenting och kan säga att lyckan infann sig hos mig. Tyvärr inte långvarig för idag kom det massor av klumpar igen men jag tänkte ändå att jag skulle pallra mig till skolan för att inte missa för mycket. Så jag åkte dit, so far so good men precis innan lektionen ska börja och vi står utanför klassrummet så känner jag hur varmt det blir därnere och jag märker att jag blött ner i princip allt och då brister det för mig, jag grät hejdlöst. Inte för att jag är orolig att något är fel utan för att det är så sjukt påfrestande, har blött sen i Tisdags. Har ingen matlust, huvudvärk, illamående och är bara sjukt trött. Var som sagt på sjukhuset i Söndags då dom inte hittade något men jag fick rådet att söka vård igen om det inte avtog. Så idag ringde jag upp igen blev då hänvisad till Mödravården som hänvisade vidare till gyn där jag fick en akut till till världens bästa gynkolog, jag utbrats ett hallelujah rakt från hjärtat när jag hörde att det var just han. Han va så omtänksam och förklarade och visade hur allt låg till där nere och han kunde inte heller hitta något men förstod inte heller varför jag blödde. De enda han kunde tänka sig var att jag antagligen haft otur att ta ut spiralen precis innan jag skulle ha mens och att jag då blöder dels för det och dels för att hormonet håller på att försvinna ur kroppen. Han kunde även mäta något som jag inte kommer ihåg vad det heter och de visade att blödningarna höll på att gå ner så nu hoppas jag på det. Orkar inte med det mer ...

Vecka 38


klicka för större bild


ny vecka! nya tag?


en trött och schleten mamma som fortfarande är lite ur balans efter helgen
en söt och underbar dotter som förgyller min dag och gör mig varm i hjärtat


p a r t a j


waiting

Sitter här och väntar på mina två favoriter . . .


händelserikt


Det är en trött och tagen Josefine som sitter här idag. Har hänt en hel del saker denna helgen som har tagit på mina krafter. Efter samtal med sjukvårdsupplysningen blev det raka vägen upp till akuten. Orolig, skakig och med gråten nära så åkte jag in. Det var inget allvarligt men hela grejen var så sjukt påfrestande. MEN det har inte bara varit tråkiga saker som har hänt denna helgen utan mycket roligt och mycket folk. Kan säga att det har varit en bergochdalbana av känslor. Men när jag lägger ihop allt som hänt denna helg så har det varit en väldigt bra helg


hjärngympa


lingonveckan

Ligger här i soffan med ett stort glas vatten, värktabletter och massor av kaffe. Känner mig riktigt uppsvullen, har ont och är på halvpissigt humör.


tandis

Har nyss varit hos tandläkaren, gick faktiskt riktigt bra. Jag har bokat om tider två - tre gånger detta året och det beror på min tandläkarskräck och hur jag tidigare blivit bemött av tandläkarna. Får alltid ångest så fort jag får hem en tid men denna gången hade hade jag gått och samlat mod länge. Steg in i rummet till min nya tandhygienist, hjärtat dunkade hårt som tusan och kan säga att jag höll hårt i armstöden på tandläkarstolen. Men som sagt, det gick bra. Tandhygienisten var helt underbar och hade full förståelse för min rädsla och det var skönt att höra. Ska tillbaka i slutet av september till henne för att ta bort lite tandsten sen ska jag till tandläkaren i slutet av Oktober för att laga en tand. MEN det ska jag inte tänka på nu, vill inte påbörja ångesten redan idag utan nu ska jag glädjas åt att besöket gick finfint!


necklace


Fick detta fina halsband av min man och dotter i morsdagpresent. Jag hade
helt glömt bort det och hittade det i skänken av en ren slump när jag letade efter
något annat. Jag blev kär på nytt i det och frågade mig själv varför jag inte
använt det. Men sen jag hittade det så pryder halsbandet min hals varje dag ♥


Pre - Per - Post

mms_img25635 (MMS)

Pre - Per - Post


nu ska vi gå på tigerjakt


I rent tidsfördriv satt jag och klickade runt på lite olika bloggar och på en av dom
såg jag att Mora Träsk skulle komma (till deras stad). Jag var inte sen med att klicka
in på deras hemsida för att kolla om dom kommer hit med. Gissa vad, det gjorde dom,
redan på Söndag. Bokade 3 biljetter på en gång, skoj skoj skoj!


Mr. Know It All


so far

skolan . hemlis . skolan . stan med mammsen . kaffe och tjöt hos en vän . jobbet . hem . plugg . kaffe


koronarangiografi

mms_img30537 (MMS)

koronarangiografi


On my way

mms_img10456 (MMS)

On my way


Vecka 37


klicka för större bild


day number seven

Det har varit en superhärlig dag idag med massa mys. Började dagen med en sovmorgon och en god söndagsfrukost som vi drog ut på väldigt länge. Jag och mannen låg sedan i varsin divan del och kollade på tv. Låg här i mörkret som kom väldigt hastigt pga ovädret. Mannen var dock inte sen på att springa runt och tända varenda litet ljus vi hade här hemma. Strax efter lunch åkte vi hem till mina föräldrar där det blev massa gott kaffe, älskar deras nya kaffemaskin. Efter ännu mera mys och bus där så åkte mannen hem, jag och Aurora tog bussen in till stan för att möta mina gamla klasskompisar. Aurora satt på bussen och övade på deras namn, Malin, Ana och Jenny. Hon sa det över hundra gånger och sa att vi var fem stycken och vi skulle fika på massa kakor. När vi väl var inne i stan och hade mött upp tjejerna så tog Aurora blyghet över, hon vågade knappt hälsa på någon av dom, fast det är ju inte så konstigt, hon har inte träffat dom innan. Promenade bort till Espresso House för att fika ute i den värmande solen. Auroras blyghet släppte inne på fiket och hon vågade gå iväg med tjejerna själv. Hon jagade fåglar, busade med tjejerna och hon fick dom att följa med henne på promenad till fontänen. Hon var så himla väl omhändertagen och hon njöt nog av varenda sekund och det gjorde jag med. Satt där med min islatte, världens härligaste sällskap och mitt älskade hjärta log och skrattade mycket. Efter fikat kom mannen och hämtade upp mig och Aurora. Vi körde inom hemmakväll för att hyra lite filmer, två till oss och en till Aurora. När vi kom hem kröp hon ner i sin säng för att kolla på sin film men hon hann inte se hela innan hon somnade. Vi är inne på film nummer två och njuter av denna härliga kväll. Dagen kunde inte ha vart bättre ♥


o v ä d e r

Nu har ovädret dragit förbi sedan en stund tillbaka och jag kan äntligen pusta ut. Kallsvettningarna, den höga pulsen och magknipet har släppt. Jag tycker att åskan och blixten är så jäkla obehaglig gillar inte det alls. Tur att Aurora inte var hemma, vill verkligen inte smitta av min rädsla på henne. Vet inte vad det är med åskan/blixten sm gör att jag känner ett sånt fruktansvärt obehag, jag kan inte minnas att jag som barn var såhär rädd och det har aldrig hänt mig något. Dock finns det ett minne när jag sitter kvar i bilen när de spöregnar och mamma springer in i affären. Under tiden så börjar de åska och blixtra men den slår ju inte ner så värst nära och vad jag minns så var jag inte rädd då. Någon mer än jag som tycker att det är riktigt obehagligt eller ni tycker bara att det är mysigt?


Mia Skäringer <3

mms_img34331 (MMS)

Mia Skäringer <3


Chokladmousse ala GI


1 dl hallon
1 dl vispgrädde
75g 70% choklad
1 äggula

Mosa hallonen med en gaffel. Spar några fina hallon till garnering. Bryt chokladen i en skål och smält den i vattenbad. Vispa grädden hårt och blanda i de mosade hallonen. Rör ned en äggula i taget i den smälta chokladen. Rör ned hallongrädden i chokladsmeten. Klicka moussen i två koppar/glas. Låt stå en timme i kylskåp innan servering. Garnera med hallon.


Lördagslyx

Hade planerat in en kräftskiva med vänner idag men vi fick ställa in det. Riktig trist men
dom har säkert super trevligt ändå. Här hemma körde vi en mini kräftis men räk/kräftmackor
 istället, funkade bra det med. Har precis ätit efterrätten, chokladmousse med hallongrädde


en välkommen kidnappning

Mina föräldrar ringde i förmiddags och frågade om dom inte kunda få kidnappa Aurora över natten idag. Vi var inte sena på att säga Ja, Tack! Mannen är sjuk, säkerligen halsfluss som är på intågande. Jag själv är väldigt seg och ur form. Förkyldningen som jag har haft nu ett tag har tagit krafterna ifrån mig. Och med tanke på vår energinivå här hemma så får Aurora det tusen gånger roligare hemms hos mommo, moppa och morbror. Aurora sa till dom att hon ville till Godis På Landet och att dom skulle ha Lördagsmys idag. Jag är säker på att det blir en helt underbar kväll för dom allihopa. Här hemma är de planerat soffläge och ja, vi har redan börjat.


Frukost . . .

mms_img56582 (MMS)

Frukost . . .


Just Nu!

mms_img52448 (MMS)

Just Nu!


dressed for success


Klickade hem denhär jackan efter en stunds funderare, den kom idag. Har
redan provat och den satt riktigt bra, tillochmed plats för tjocktröja under den
och det utan problem. Färgen är en av mina favoriter och modellen med skärpet
i midjan är sjukt snygg. Jag är nöjd som tusan :)


Harmony

mms_img52445 (MMS)

Harmony


ole dole doff


Hade information om de individuella valet idag, hade riktigt svårt att bestämma mig. Tankarna virvlade hit och dit, jag vägde fördelar och nackdelar med alla. Först lutade det åt de ena, sen det andra sen vart jag sugen på det tredje, sen mest på andra igen osv. Så höll det på ett tag i mitt huvud ett tag, hade dygnet bara haft mer timmar så hade jag säkert valt allihopa. Men efter funderingar och lite prat med lite folk så blev mitt förstahandsval psykiatri och mitt andrahandsval blev utvecklingstörning. Hoppas något så innerligt att jag kommer in på förstahandsvalet annars kommer jag fan gå bananas! Vill ju så gärna, är så taggad inför psykiatrin . . .

 


då & nu




Tack lillebror, tack . . .


undra om min älskade bror försöker pika mig eller om han bara tyckte att låten va rolig


Mamma&Pappa bjuder på gott kaffe :)

mms_img50220 (MMS)

Mamma&Pappa bjuder på gott kaffe :)


O P E P P

Sovit dåligt, tröttt som fan, näsan rinner, massa äckligt slem i halsen & är allmänt ur form!
Sitter med dagens första kopp kaffe och känner mig alledes opepp, hade utan problem
kunnat krypa ner i den varma sköna sängen igen men så dåligt karaktär tänker jag då inte
ha idag. Ska snart väcka Aurora för att sedan cykla iväg till dagis sen är det heldag i
skolan som gäller för min del. Redovisning i tvärgrupp och säkerligen någon ny genomgång.

a lifesaver


Hallelujah . . . jag kan dricka kaffe igen!


nappoman



take the day as it comes

Jag och Aurora ligger i varsin soffhörna, jag dricker kaffe och hon O'boy. Kollar på hennes nya favoritfilm Trassel. Aurora kan tillochmed vissa repliker och vet precis när dom kommer så sekunden innan så säger hon mening. Aurora har varit så med nästan alla sina favoritfilmer, så fort hon ska kolla på film så väljer hon favoriten. Det har varit allt från Nalle Puh till Arthur och Minimojerna. Kan säga att som förälder så tröttnar man rätt snabbt på fimerna vilket är lite tråkigt då dom flesta är väldigt bra. Men efter att ha kollat på samma film en vecka i sträck så blir man, iaf jag, väldigt mör i huvudet. Tänkte att jag idag skulle försök stänga ute ljudet från filmen och dyka ner i en bok alternativt bara läsa HallandsPosten och smutta på mitt kaffe. Mjölken är nämligen slut, blev ett glas O'boy till Aurora och en skvätt mjölk i kaffet till mig. Just nu orkar jag inte heller gå och köpa mjölk men får göra det sen för annars vet jag hur humöret blir ;) Förresten idag är jag ledig från skolan och Aurora är ledig från dagis, ska försöka att bara ta dagen som den kommer. Mysa och busa så mycket som vi bara kan det enda vi har inplanerat idag är att gå till lekplatsen en sväng nu innan lunch och det andra vi har planerat är att vi ska möta upp mannen på jobbet och sen ska vi åka till flygstaden och handla så med andra ord en härlig dag :)


Idolmys hos Tittie :)

mms_img38671 (MMS)

Idolmys hos Tittie :)


Lunchar med mammsen

mms_img17250 (MMS)

Lunchar med mammsen


VECKA 36


klicka för större bild


jacket

Är på jakt efter en ny jacka, den jag hade förra året var inte alls bra. Betalde rätt mycket för den och ändå så höll den inte för varken kyla eller vind. Sen sprack dragkedjan ett antal gånger, så en sån blir det inte igen trots att den var supersnygg. Har en jättefin höst/vinter kappa som är för finare tillfällen så nu letar jag en att ha till vardags. Är sugen på en sånhär modell och gärna i någon mysig färg, är så trött på svart.
 


Hej Måndag

& välkommen förkyldning & slemmiga hals. Snälla försök att hålla det på nivån det är och gör det inte värre. Tack!


f i n a l l y

Skrev detta inlägget för lite mindre än två veckor sen. Det är så tugnt att skriva om det samtidigt som det är skönt att få det ur sig. Jag har ju gått och går fortfarande och är orolig och det är påfrestande för hela kroppen. Det de handlar om är att jag tidigt i våras hittade en knöl i mitt bröst, och knölen är fortfarande kvar. Jag har även mått illa den senaste tiden och bröstet läcker vätska lite då och då. Ibland i några dagar och ibland är det ingenting. Har självklart gjort gravtest som visat negativt alltså är det inte det. Men ja, den där jävla knölen! Sen det senast inlägget har jag vart hos läkaren en gång till och då var mina bröst till allmän beskådan, var bara att titta och klämma. Hade två läkare som undersökte och hade sig, vart skitjobbigt men det är ju så himla viktigt. Läkare var helt underbara människor och dom tog det på allvar och var även riktigt förbannade på hur kirurgen hade betett sig så dom skickade ny remiss och ringde samtidigt upp till kirurgen. I Fredags fick jag reda på att jag har en tid hos kirurgen, den 23 September klockan 9.30. Nu gäller det att låta oron vila tills dess och vara glad och lättat över att jag äntligen fått min tid och att dom denna gången tog det på allvar och inte struntade i de pga min låga ålder. Vill även i detta inlägg uppmuntra er tjejer/kvinnor till att känna/undersöka era bröst själva en gång i månaden. Det är ni som känner er kropp bäst och ni som känner om det är någon förändring. Hur ni undersöker dom hittar ni här.


rädsla . frustration . ilska .


special place

Hade en jättemysig dag med min lillebror på stan igår. Vi möttes upp för att äta lite lunch sedan tog vi en shoppingrunda. Eller ja, jag som shoppade och han var snäll och följde med som lite smakråd. Min lillebror har ett tålamod som är härifrån och till evigheten, tror jag var inne i samma butik fyra gånger för att jag inte kunde bestämma mig men han höll god min. Var bara en gång han suckade och sa "jag följer inte med en gång till, nu får du ge dig".  Det var efter fjärde gången i samma butik. Stackars kille! Blev mycket prat och massvis med skratt. Har alltid lika roligt med min älskade lillebror. Ser så mycket av mig själv i honom :) Vi avslutade vår mysiga dag med fika på Roberts Coffe. Det är dagar som igår som jag lindar runt mitt hjärta och sparar på speciella ställen ♥


plugga vs slappa . slappa vs plugga


Har meinen SåFija här ikväll, vi har precis kollat klar på filmen Trassel. Började
kolla med Aurora men hon blev så trött så hon gick och la sig. Men jag och Sofia
fortsatte titta ändå. Första gången som hon såg filmen och fjärde för mig (bara idag).
Tanken var att vi skulle plugga lite idag men vi struntade i det idag, tar det imorgon
istället. Vi kände mer för att ligga i varsin soffhörna och bara slappa. Kollar just nu
på parlamentet och asknäcker oss lite då och då. Nä, nu ska jag ta och hänga upp den
sista tvätten sen ska jag återgå till att vara social.


1, 2, 3, 4 . . . 20

Klockan är inte ens nio och vi har redan hunnit med att äta frukost, göra oss iordning, ta bussen in till stan för Auroras tandläkarbesök. Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt ett tag innan det är dags för dagis. Tandläkarbesöket gick jättebra, Aurora var jätteduktig. Hon var lite blyg men det släppte efter en liten stund. Hon gapde stort och fint när tandläkaren skulle räkna tänderna, hon svarade på frågor som tandläkaren ställde och hon hade jättefina tänder. Blev en stjärna i Auroras egna tandläkarbok, hon är jättestolt över stjärnan och frågar redan efter nästan tandläkarbesök.


RSS 2.0