nytt vs gammalt

Vi satt i köksfönstret när vi helt plötsligt hörde glassbilen tuta utanför. Det började vattnas i munnen på mig och jag blev mega sugen på maräng kupoler så mannen fick kila ut till glassbilen. Han kommer in med vad jag på en gång ser inte är vad jag ville ha. Han förklarar snällt att dom hade slutat med kupolerna och att han köpte det som dom ersatt kupolerna med. De va vanilj/chokladglass med lite maräng pluttar på den hette Sundborn eller något liknande. Den smakade helt ok men inte alls i samma klass som mina älskade marängkupoler.
  


Ingen mjukstart på veckan här inte . . .

Nu när vi håller på att byta rum och göra iordning så blir det mer skit som ska slängas och mer saker som ska ut i förrådet. Igår sa vi att det måste ut i förrådet ganska snart så att det inte blir att man bara går i skiten här hemma men jag kunde inte bära ut det igår, hade inte mage till det då det var en sån jävla oreda där ute. Idag tog jag tag i saken och gick ut imorse för att spendera min förmiddag där ute. Saker blev organiserat och skit blev slängt, mamma och lillebror var snälla och kom och hjälpte mig för att köra skiten till tippen. Det var väldans snällt måste jag säga! Nu är det iaf iordning gjort där ute, ska snart ta tag i vår klädkammare som också ser ut som hej kom och hjälp mig. Så känns som att det är likabra att röja där med när man ändå håller på men den vändan till tippen som kommer bli ikväll får mannen ta och under tiden får jag ta och flytta ut saker i ute förrådet. Kommer bli ett grymt teamwork ikväll och imellan allt släng av skit så ska vi springa hem till min svärmor för att lämna gardiner som hon ska sy. Jag kan ju inte sy så jag lejer bort det till min snälla svärmor.


Vecka 44


klicka för större bild


familjen tok!

Hann inte mer än innanför dörren här hos mina tokföräldrar innan galenskaperna började. Blev lite dans och skaka rumpan i vardagsrummet innan vi bänkade oss vid köksbordet för att äta lite nattamat. Min lillebror har börjat bli lite rapp i käften och det är hur härligt som helst och jag tappar orden varje gång. Gillar att han börjar komma upp i övriga familjens nivå när de gäller rå humor.

Rille - Fattar inte du att Ebbe äger dig?
Jag - Haha eller hur!
Rille - Ja, fan han betalade ett dyrt pris
Jag - Mmm . . .
Rille - Det va kilo pris!

Kan säga att alla runt bordet total knäckte sig och jag kan säga att detta var inte det enda roliga han kom med. Det var en hel drös med härligheter. Jag gillar't! Och för er som sitter och undrar hur knasiga vi egentligen är så kan jag säga sjukt knasiga och de är det som är det härliga. Ska sova hos mina föräldrar hela helgen och jag gissar på att det kommer sluta med träningsvärk i både skrattmusklerna och magen ♥


previous

Klänningen satt som en smäck, iaf från midjan och ner. Överdelen passade inte alls, ibland är det pisseskit att ha stora bröst. Men inte hänger jag läpp för det, jag har ju andra klänningar som är jättefina. Mamma och lillebror kom hit efter lunch, självklart hade dom med sig fika. Mamma frågade om klänningen och jag visade hur den såg ut men visade inte hur den satt på, förklarade bara, de räckte. Mamma tyckte att det var synd att klänningen inte passade men tror nog att hon fnissade ganska bra inombords när jag berättade hur överdelen satt. Well Well, satt och pratade, fikade, busade med Aurora och lekte med lera. Hade en supermysig eftermiddag. Kvällen fortsatte precis likabra då vi styrde bilen mot IKEA när mannen kom hem, köpte lite nya lampor och tavlor. Och självklart så åt vi på deras restaurang, älskar maten där. Det är ett måste varje gång jag är där haha


Oops!


& så har jag brutit den shoppingfria månaden. Har kollat på denna gudomliga
klänning länge nu. Såg att den kommit ut på Nellys rea och den kostade ynka 99:-
Den har inte trillat ner i brevlådan än men den borde göra det idag. Är dock väldigt
skeptisk till om den passar så jag försöker att inte ha några förhoppningar. Och om
det är så att den inte passar så vet jag precis vad det är som kommer att ställa till
det och det är mina boobies. Men jag håller tummar och tår för att klänningen ska
sitta som en smäck, kan inte ni också göra det? Jag behöver det säkerligen!


Det är OKEJ att känna . . . saknad


Konst med KESO


ombytta roller

Håller på med ett litet projekt här hemma som jag kallar för byta sovrum. Aurora har just nu ett ganska litet sovrum och vi har ett stort och härligt sovrum. Det har funkat bra hittills och har aldrig varit några problem med plats men det börjar bli det nu. Dels så har det blivit ett problem pga att hon har massa leksaker men vi har försökt röja ut och ha oss men det hjälper inte. Så fort hon har hemma en kompis så får dom belamra hennes sovrum och vardagsrum för det går bara inte. Vi hade tänkt vänta me datt byta sovrum men jag blev så trött på det och väldigt ivrig på att göra iordning. Mannen sa då till mig att om jag ville ha iordning innan jul (han ville vänta) så skulle jag få sköta målning själv. Det är ju som ni kanske redan vet så att mannen brukar sköta allt fix här hemma men denna gången tog jag på mig det. Har målat första strykning för ett tag sen så nu är det bara att vänta till det är övermålningsbart så att jag kan måla strykning två, blir kanske även att jag får ta en tredje gång då den gröna färg Aurora haft innan är ganska så skarpt. Sen är det bara och vänta och se om mannen godkänner resultatet så wish me luck ;)


vet du . . .


Vecka 43


klicka för större bild


den sista dagen

sovmorgon . familjemys i sängen . kaffe . älsklingarna bakade cupcakes . tvättat . hälsat på jobbet . hälsat på mamma en snabbis . en tur med bilen . varit och busat hos kusinerna . städat . lagat mat . soffmys


disclosure

Gissar på att en del av er är väldigt nyfikna på vad mina underbara föräldrar fick present av mig och självklart ska ni få veta vad det var. Det var varsin bok som heter till min mamma, du är viktig för mig och till min pappa, du är viktig för mig. När dom öppnade sina böcker och började läsa så blev de tårfyllt, skratt och helt underbar stämmning. Det kändes som att presenten var hel rätt och att dom uppskattade den mycket.
Här kommer några utdrag ut böckerna.

Pappas
  
Mammas
  


number six

Halvligger i soffan och njuter av en tyst och lugn hemmakväll, har ätit lite
kinamat och kollar på en film just nu. Tänkte snart ta ett bad innan det är
 dags att kolla på känslosamma filmen allt för min syster. Denna slappe-
Lördagen är väldigt välkommen efter gårkvällen. Lillan sov över hos sin
mommo och loppa. Jag och mannen var och partajjade hos några vänner
och det blev även en runda på stan. Massor av skratt, galenskaper och
 skakande på rumpan. Träffade även lite andra kändisar på stan och blev
 en hel del snack där med. Men till största del bestod kvällen av dansande
 och drös med skratt. Kvällen var underbar så tack alla mina fina vänner ♥


friday night out


idag är dagen


Mamma fyllde ju år tidigare i veckan och som ni vet har jag ju suttit med hennes
present och det har varit mycket känslor och jag har haft så himla skoj när jag gjort den.
Pappa fyller år i November men jag tänkte ändå att han också skulle fått sin present
redan nu så att dom får den samtidigt då de i princip är en likadan sak som han ska få.
Har varit precis lika känslosamt att göra pappas present, har även med den fått lägga
ner och pausa för att ens kunna fortsätta. Det är tårar av lycka, av minnen och av
en massa andra saker. Ikväll ska dom få sin present och jag är mer än ivrig just nu!


ä n t l i g e n !!

Idag kom min efterlängtade sovmorgon som jag önskat mig väldigt länge! Klockan ringde inte 04.45 och ingen skrutt kom och väckte mig som hon brukar vid 7, utan hon var väldigt snäll och väntade till strax efter 8!


Dagens väckning

 Aurora hoppade och skuttade i vår säng som en dåre, hon flåsade och försökte sjunga i will be popular, i will be popular. När hon såg att jag vaknade så började hon hoppa och sjunga ännu högre. Försökte i smyg att somna om men då kröp hon fram till mig och sjöng rätt in i örat. Var ju bara att inse att de inte skulle bli någon sovmorgon idag heller så var bara att hoppa upp ur sängen. Satte oss direkt i soffan för lite morgonmys och jag berättade för Aurora att de var foto på dagis idag, gissa om hon fick bråttom. Hon ville gå till dagis på en gång, nu, bums, omdelelbart! Men jag fick hejda henne och förklara att vi skulle först äta lite frukost, ta fram fina kläder och kamma hennes fina lockar och det var hon med på men fort skulle det gå. Framme på dagis så kollade Aurora att allt såg bra ut i speglen och enligt henne rättade till håret men enligt mig ruffsade till det men det fick vara så. Hon var så himla nöjd och de är faktiskt huvudsaken. Hon hoppade in till alla barnen som ivrigt satt och lyssnade och tittade på den roliga fotografen som höll på att ställa iordning allt. Aurora var inte sen med att dyka in i allt spektakel som pågick. Stod faktiskt kvar en stund i iaktog henne, mysigt.


grattis mamma!


Jag och Aurora smög in på mammas praktik uppe på sjukhuset strax innan
två. Dom på avdelningen visste att vi skulle komma så jag bad dom hålla
mamma sysselsatt tills klockan två, dom fick inte släppa henne en minut innan
så när vi kom in på avdelningen så satt dom där och fnissade lite. När mamma
såg oss blev hon ganska så paff och väldigt tårögd. Aurora fick fram och gav
presenten och mamma blev ännu mer tårögd ... även jag var tårögd ska väl
tilläggas. Sen sa jag till henne att nu ska vi iväg och fika och jag bjuder.
Så där satt vi på fiket och hade riktigt mysigt. Sen sa jag till mamma att den
riktiga presenten som jag kämpat med ett tag kommer på lördag när vi ska
dit och fira henne. Kan säga att hon är något nyfiken, med all rätt!


Snart dags att överraska mommo

mms_img43178 (MMS)

Snart dags att överraska mommo


morgonsysslor!


ååå jag bara älskar att vika tvätt, det är min favoritsyssla här hemma :)
NOT


att sova över

Sov hos finaste Idaho natten till idag, vi båda gick sen kväll på sjukhuset igår och skulle upp tidigt idag. Istället för att ta mig hela långa vägen hem och behöva stressa så promenerade jag lugnt ner till Idaho som bor precis nedanför sjukhusbacken. Kan ju inte bli bättre :) Tog en kvällspromenad sen satt vi i soffan och tjötade, tjötade, tjötade och förresten sa jag tjötade?! Tiden bara rann iväg men vi kom iaf i säng men fortsatte att prata ännu mer där om både de ena och de andra. Tror vi sa GodNatt sista gången någongång efter två och då vände jag på mig. Imorse när klockan ringde så kände vi nog båda två att valet att ligga och tjöta igår kanske inte var så smart men det var iaf väldigt mysigt och roligt.

Vi hade två underbara konversationer som jag fortfarande skrattar åt, i den första så satt vi och pratade om hur ödmjuk och medmänsklig man blir i vårat yrke och att livet kan få snabba vändningar och att livet inte är så jävla enkelt som man tidigare trott. Då kläcker sötaste Idaho ur sig
"Livet kan vända fort.. Man kan bli påkörd av en älg!"
Hmmm, jag har då aldrig sett en älg köra bil men det hade tydligen hon gjort. Synd att jag inte var med när hon såg den. I den andra konversationen så pratade vi om stavning, Idaho frågar mig hur ett visst ord stavades och jag svarade varpå hon tackade och det fortsatte såhär
"Jag - Men Ida alltså Ebbe har också dyslexi.
Ida - vadå också?? jag har inte dyslexi.
Jag - Eller inte dyslexi, mer en light version"


Vecka 42


klicka för större bild


rastlös.se

PANG BOOM! så kom magkramperna igårkväll. Helt utan förvarning så slog dom till och det var inte nådigt. Satt och försökte andas mig igenom det och tänkte att det snart skulle gå över men icke. Efter en liten stund gav jag upp och gick och la mig i sängen. Vände och vred på mig, svettades som fasen och mådde allmänt skit. Sov knappt något inatt och vart tvungen att ringa praktiken imorse och säga att jag inte kunde komma idag och sedan somnade jag om. Sov till runt lunch och kände att hela dagen redan gått men så är det ibland. Åt lite mat sen träffade jag mamma, pappa, lillebror och systerson en snabbis. Cyklade sedan hem till Auroras farmor där Aurora varit inatt och haft mys med farmor och farfar. Kom hem för en liten stund sen och känner mig så fruktansvärt rastlös. Gav mannen förslaget att åka till IKEA men han var inte direkt på, han är rätt trött efter kursen han var på idag. Sen har alla i princip planer idag då det är helg, skit skit skit! Känner inte alls för att bara hänga hemma och göra ingenting. Känns som att jag gjort det hela dagen. Värst av allt är att mitt humör dimper ner i backen när jag blir rastlös, gillar inte att inte ha något att göra. Får väl sätta mig och rulla tummarna och försöka hitta på något vettigt att göra, helst roligt och jag hoppas att ideérna ploppar upp i huvudet snart!

när jag smider planer

Här hemma så är det oftast jag som kommer med ideér om vad som ska göras här hemma sen är det mannen som utför dom. Oftast inte med min hjälp kan jag ärligt meddela. Jag tycker det är skitroligt att få iordning här hemma och det ploppar ofta upp nya ideér i huvudet MEN händig är jag då inte. Hallen som vi gjorde iordning nu senast är nästan klar. De enda som är kvar att göras men som tar mest tid är att slipa och måla trappan vit. Men vi ska ta tag i det när tid ges eller ja vi har väl egentligen tiden men jag är så insnurrad på kök och kakel nu så känns som att det går snäppet före. Kakla om och byta bänkskiva är det som behöver göras i köket eller ja, det är det jag vill göra. Resten är gjort! Min tanke är en mysig blå färg på kaklet och en bänkskiva som har samma färg och mönster som golvet. Tror det kan bli skitsnyggt! Såhär såg det iaf ut på ett visningskök på Beijer, jag gillar detta mycket :)


en dag på stranden

   
   


Lilla hjärtat

mms_img51791 (MMS)

Lilla hjärtat


ready to face the day


när vi går mot kyligare dagar



Finns så mycket fint till lilla ♥ ute i butikerna nu. Hon har en proppfull garderob och det hänger även
lite av hennes grejer i min och mannens garderob. Så ja, en jäkla massa kläder har hon. Men jag kan
ändå inte låta bli att känna kliet i fingrarna när jag hittar såna här underbara söta kläder. Och jag tror
nog att hon skulle behöva en till tjocktröja nu till hösten/vintern, eller va tror ni? Kanske borde hålla
mina kliande fingrar i styr, för husfridens skull. Folk brukar säga att dom ska ha en vit månad, jag ska nog
ha en shoppingfrimånad. Hur mycket suget än rycker in så ska jag inte köpa något. Kommer bli svårt!


Christer i P3

Igår när jag var påväg till praktiken så satt jag och klickade runt lite på facebook. Kom på in på Christer i P3's sida och såg att dom skulle ha program om mammor. Dom ville gärna ha in berättelser om konstiga, pinsamma, märkliga, fantastiska eller oväntade saker som ens mamma gjort. Jag har väldigt många såna på med min mamma, en hel drös! Hon är så underbar, helt fantastiskt rolig och jag älskar henne för det. Men det första som poppade upp i huvudet på mig var från en utlandssemester och såhär skrev jag.

"Det pinsammaste men väldigt roliga min mamma har gjort var när vi va i bulgarien hela familjen och mamma skulle förklara för apotekaren att pappa var rädd för att flyga. Då ställer hon sig och flaxar med armarna samtidigt som hon på lite knacklig engelska säger afraid of flying."

Jag minns fortfarande denna stund väldigt tydligt, den bland många andra har etsat sig fast på näthinnan. Och jag minns hela mammas kroppspråk, apotekarens förvånade min, och jag som står paralyserad och tänker att fan, det här händer bara inte. Sen ska vi ju inte tala om alla andras miner med. Obetalbart!


get me going!


taggarna utåt

de tre senaste morgnarna har börjat med; illamående, kräkningar & skakningar
sen under dagarna/kvällarna har jag varit; trött, irriterad, snäsig & haft kort stubin

det är tydligen sånt här man får ta när man är tjej! en gång i månaden infaller detta jävelskap, visserligen så är det bara andra gången sedan jag plockade ut spiralen men jag är redan så jävla trött på det! och det underlättar ju inte heller att jag blöder som en galning. cyklo-f, tamping och binda och ändå blöder jag igenom. HALLELUJAH!




My new tattoo

mms_img23106 (MMS)

My new tattoo


en måndagskväll

Mannen är på Auroras dagis, det är möte där idag. Han fick gå denna gången med för att de är han som brukar gå. Funkar skitbra :) Är ju oftast jag som har alla lämningar och hämtningar så genom att han går på mötena så blir han mer delaktig i dagis med. Och sen är det rätt skönt för min del att slippa med, så win - win situation. Jag och hjärtegullet passar på att ligga och gosa i soffan. Hon sitter här jämte och ritar på sin rit tavla och förklarar vad hon ritar och ibland beodrar hon mig att rita något när de inte går så bra för henne. Det är snart nanedags för Aurora och jag känner själv att jag mer än gärna skulle vilja krypa ner jag med, skittrött! Inte van att gå upp 04.45 som jag gjort idag och kommer att göra vissa dagar nu i 4 veckors tid. MEN jag tänkte faktiskt att jag skulle hålla mig vaken tills mannen trillar in så att vi kan få lite tid för varandra vi med :) Även om det bara kommer att bli att ligga i soffan/sängen tillsammans och slökolla lite på tv innan jag totaldäckar. Ska upp 04.45 imorgon med så kan säga att jag kastar in handduken tidigt ikväll igen, för om jag ska orka gå upp så tidigt och sedan hålla igång hela långa dagen så är det ett tråkigt men vettigt måste att krypa i säng tidigt.




mycket info = skallebank

Idag var första dagen på min praktik, är på Avdelning 53 - Lungmedicin och jag ska vara där i fyra veckor till. Dagen har varit fyllt med massa nya intryck, info och massor av göra. Har fått göra massor fastän att det bara är första dagen och det är hur skoj som helst. Lär mig så mycket mer på att få hoppa in i det direkt än att bara gå och titta på. Huvudvärken har varit påtagligen större delen av dagen och jag kände mig riktigt mör mot praktikens sista timmar. Men det är så värt det för det är så himla skoj :)
Har tryckt i mig en huvudvärkstablett så det ska väl snart ge med sig, det värsta har iaf släppt och det är jag tacksam för. Börjar även känna doften av mat så mannen ropar väl säkert närsomhelst att den är klar och gissa om jag kommer kränga. Är sjukt hungrig! ... & nu ropade han!

Vecka 41


klicka för större bild


schleeeten!

Har haft en riktigt bra helg förutom mitt mående igår men det var helt självförvållat så jag får väl egentligen inte klaga över det. I Fredags så blev det lite partaj här hemma, några klasskompisar kom hit och vi hade riktigt roligt. Klickade lite mer än vad jag redan gjort med en utav mina underbaringar till klasskompisar och ja, man ser ju på bilderna från i Fredags hur roligt vi hade. Åkte in till stan för att svira lite men jag fastnade på det första stället vi hamnade på då jag träffade en gammal klasskompis där. Vi pratade massa gamla minnen och det var superskoj. Jag hade inte haft en såhär bra och rolig kväll på länge. Fick dock i mig lite för mycket så kvällen med inte så sen som den brukar bli men det är sånt som händer. När jag vaknade upp igår så kände jag verkligen att det nog hade blivit lite för mycket dagen innan. Jag mådde alltså riktigt riktigt dåligt och det tog lång tid för mig att återhämta mig men så värt det. Blev lite egentid för mig och mannen igår då Aurora ville sova hos mommo och moppa. Vi åt god mat, njöt av lugnet och kollade på film. Idag var det tattueringsdag för mig och lillebror, jag var först ut och jag va superlugn tills maskinen började låta, då var jag inte lika kaxig längre. Men jag härdade ut utan något paus, likabra att köra på. Till skillnad från stackars lillebror, han pausade nog tre gånger, man såg verkligen hans smärta i ögonen. Och jag kunde inte låta bli att jävlas med honom, jag är ju så himla skadeglad!
Det är med glädje jag säger tack och hej till denna helg, nu är det faktiskt natti natti.


väldoftande


Och plötsligt blev det tyst

mms_img13425 (MMS)

Och plötsligt blev det tyst


Ja, jag är en känslig människa!

Beställde hem mammas present igår och den kom redan idag. Hon fyller inte år förens om tolv dagar och det är bra för den här presenten kräver lite tid. Har suttit och pulat lite med den nu men får ta en paus för jag började gråta. Tårarna bara rann! Vet att mamma kommer gråta minst lika mycket när hon får den för presenten är väldigt speciell ♥ Mamma, jag älskar dig!

BAD CHOICE

Aurora somnade tidigt igår och jag tog verkligen till vara på lunget. Satt och kollade på program som jag ville se i lugn och ro, lyssnade på musik, klickade runt lite på nätet osv. Jag verkligen bara a n d a d e s. Det var så himla skönt, tiden gick dock fort och jag satt uppe till efter ett någon gång, sist jag kollade på klockan var den kvar över ett. Tänkte inte mer på det och inte heller på att Aurora hade somnat tidigt och därför skulle vakna tidigt men det blev jag ju varse om imorse när hon kom in och ropade på mig vid sjutiden. Inte många timmars sömn för mig men det var ju själv valt. Hon hoppade upp i sängen och mer eller mindre skrek att det var dags att gå upp och att jag inte fick sova mer. När jag sedan slumrade till så tog hon tag i min kinder och skrek vakna mamma, vakna, vakna vaaaaaknaaa! Japp, jag hasade mig upp ur sängen men det var med tung kropp jag gick upp. Efter frukosten blev det dock sängläge igen för oss båda, vi låg i vår stora säng och kollade på Happy Feet :)


The Fabulous life of Ana Gina


Vill ni se fler delar så klicka här


Va med och kämpa du också!

     

Dessa smycken och ännu fler finns att köpa på Guldfynd. Samtidigt som du får ett riktigt
snyggt smycke så skänker du även pengar till bröstcancerfonden.


for jewelry


"smyckesträd" från Indiska 249:-


en onsdag fylld med mys

Igår satt jag och min mamma och spelade Betapet. De senaste dagarna vi har spelat så har hon vunnit över mig varje gång men igår så gav jag fan på att slå henne och i första matchen vi spelade så slog vi vad. Om jag vann över henne så skulle hon bjuda mig på lunch idag. Och jag vann, stort, ren utklassing! Så idag efter skolan så åkte vi in till stan för lunch, som mamma självklart bjöd på, har man slått vad så har man ;) Strosade även runt lite på stan för att kolla shoppingutbudet. Lillebror mötte upp för en fika och efter det åkte mamma iväg till sin praktik på sjukhuset medans jag och lillebror åkte hem till mig. Slingade hans hår och fick en chock när jag sköljde ut det, det såg helt gult ut, citrongult men när vi hade sköljt klart och fönat det så blev det mycket bättre :) Mamma kom sedan hit för att hämta lillebror och med sig hade hon lite fika och en "bara för att" present till Aurora.


mot mörkare tider

Åååå, blev lite deppig när jag vaknade. Det var så jäkla mörkt ute och det är det fortfarande. Gillar inte alls det, jag blir så himla mycket mer segstartad. Känns som att hela morgonen går i slowmotion och humöret blir lite sämre. Men visst, jag kan tycka att hösten är supermysigt men det är isåfall mitt på dagen när höstsolen lyser och det är vindstilla. Nu är det mest ... trist! Vad tycker ni om hösten, hiss eller diss och varför?

TEAMWORK


mannen har stått för matlagning, disk och städ i kök
jag har stått för tvättning, vika tvätt och hänga tvätt


Liten men stark!

mms_img51000 (MMS)

Liten men stark!


kanelbullensdag



Leave some morphine at my door

Bruno Mars har gjort de igen! Han har fått mig hooked up på ännu en låt. . .


Sadla om till konstnär ?

mms_img65282 (MMS)

Sadla om till konstnär ?


Änglamakerskan

mms_img56152 (MMS)

Änglamakerskan


Nytt i sminkväskan




Vecka 40


klicka för större bild


höstplantering


när mjölken är slut . . .

Jag hällde upp kaffe i koppen sedan gick jag till kylen för att ta fram mjölken men där va ingen mjölk! Såhär på morgonkvisten är det inte riktigt okej för min del. Behöver mitt morgonkaffe för att bli en fungerande människa.
Det var inte direkt någon höjdare för Aurora heller, hon kunde ju inte så sin "varmt oboy". Tur att vi har en mack i närheten så man kan lösa såna här problem snabbt och lätt.


seven . sieben . sju . septem

Ingen lugn Söndag här inte men den har varit väldigt mysig. Blev sovmorgon för hela familjen, jag var den av oss som var mest segstartad. Aurora hade rallyfart på en gång, hon skulle ut och cykla så fort hon slog upp ögonen men hon nöjde sig med att pärla tills vi föräldrar hade fått upp farten . När det närmade sig middag fick Aurora en släng av farmorsjukan så vi körde dit henne och sen passade vi på att åka iväg och köpa lite nytt att plantera inför hösten. Skulle hämta upp henne efter handlingen men icke, dom var på lekplatsen och hade hur skoj som helst så vi åkte hem och planterade istället eller ja, mannen planterade och jag röjde i förrådet. På eftermiddag fick vi lite besök av systers sambo och sedan trillade Disa och fager in på en fika med. Imellan varven här hemma så har vi gått och småplockat, inte de roligaste men sånt måste göras med. På kvällskvisten blev det soffhäng och min rastlöshet kickade in så hela familjen gav sig ut på en mysig kvällspromenad


Green Fingers

mms_img43522 (MMS)

Green Fingers


Det är okej att känna . . . HOPP


RSS 2.0