ALV

I Tisdags hade vi planerat in en dag på AstridLindgrensVärld. Vi åkte dit lagom till öppning för att få ut så många timmar som möjligt på "pippiland". Kan ärligt säga att vi tyckte att det var rätt dyrt inträde men efter dagen så kände vi att de verkligen va värt priset. Vi började med en liten fika utanför Pippis hus där dom redan var i fullgång med sin teater. Vi bänkade oss på den fullsmockade åskådarplatsen. En stund senare så kom Pippi dit, precis där vi satt och där hade hon spott-tävling. Aurora tyckte att det var lite märkligt men mycket roligt!
   
Vi promenerade sedan vidare i hettan och vi kom till Mattisborgen där hela Ronjagänget var i full fart med att spexa med besökarna. Träffade Ronja inne i borgen som var jättegó mot Aurora och gav henne en klapp på kinden. Efter det satte som igång med sin teater och där var Aurora fast.
  

  
Efter allt ståhej med Ronja busade vi vidare bort till Emil (men tog en godispaus på vägen dit) Emil var dock inte lika skoj som varken Pippi eller Ronja men man kan ju inte gilla allt och alla ... eller så var det helt enkelt godiset i handen som lockade mer än Emil. Blev sedan lite bus med farmor uppe på Karlsson´s tak.

Promenerade sedan runt och kollade lite på NilsKarlssonsPyssling, lunchade och gick sedan på den långa inte snudda marken banan. Det var rätt roligt, visst att det är lätt att hålla balansen själv men när man samtidigt ska ha koll på lilltjejen så blir det allt en liten utmaning.

Lite lek i lekplatsen, besök i den lilla staden, besök hos Madicken för att sedan avsluta omgång nummer två med Pippi och Ronja. När vi var hos Pippi på runda nummer två så kom Pippi fram och gav Aurora världens största och gosigaste bamsekram. Aurora log ett litet blygt leende för att sedan byta ut det mot ett stort busigt leende.
  


Kommentarer
Postat av: mommo

Åh vilka härliga bilder....väl värda att vänta på ;)

2011-07-15 @ 21:13:52
Postat av: josefine

Visst var dom, men detta är bara en bråkdel av alla bilderna! Har över 200 på bara AstridLindgrensVärld

2011-07-15 @ 21:46:48
URL: http://jjossefajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0