Värdegrundsdag

Idag hade vi massa föreläsningar på skolan som var kopplade till orden handikapp, normalt, onormalt, normer, värderingar, olikheter, annorlunda, bemötande och mycket mycket mer. Jag hade valt ut tre föreläsningar att gå på under dagen (varav 2 st var suveräna och 1 st var mindre bra) och fyfasen vad skoj jag har haft. Föreläsningarna har varit helt underbara och helt i min smak. Det var poängterande på allvarliga saker, mycket humor och självironi. That's how i roll ♥
Den första och absolut bästa föreläsningen var med Jonas Helgesson, sök gärna på youtube för där finns det några klipp med honom. Han är sjukt inspirerande och rolig. Är så svårt att förklara och redogöra för vad han sa och alla hans tankeställare. Man måste verkligen lyssna på honom. Ett annat tips är hans två böcker, har läst lite ur den ena och kan lova er att det är många skratt där med. "Grabben i kuvösen bredvid" och "Ett CP-bra liv".
Den sista föreläsningen var med Claes Scmidt ibland Sara Lund, även denna människa är helt suverän, blev nästan lika många skratt här. Han/Hon fick med publiken på ett helt annat sätt och ja, underbar. Besök gärna hemsidan för info och lite annat skoj, ClaesSchmidt/SaraLund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0