En mysig julhelg!

På julaftonsmorgon tassade vi upp och öppnade några morgonpaket. Sedan begav vi oss till Auroras gammelfarmor & gammelfarfar för lite frukost och lite mer paketöppning. Aurora hade dock inte tid med frukosten då julklappen var betydligt intressantare. Efter en stunds mys åkte vi sedan vidare till min syster och hennes familj där även mamma, pappa & lillebror var. Blev ju självklart paketöppning här och mat efter lite ståhej. När ugnen skulle sättas igång blinkade det disco i alla lamporna, när elektriken kom för att fixa det så lyckas han dra sönder handtaget till spisen så glaset krackelerar. Jag och mma gick då upp till henne för att värma maten där för att sedan springa ner igen. Men julmaten smackade väldigt bra, speciellt eftersom vi fick vänta lite på den. Efter att kusinerna busat färdigt så åkte vi hem till oss för att ha lite familjemys och för att sätta ihop Legot som Aurora fått. Jag han med en tupplur och den var välbehövd! När jag vaknade var de dags att göra sig iordning för att gå till Aurora gammelmormor. Där blev de först lite glöggmys och strax därpå kom tomten in, som Aurora avslöjade på två röda sekunder, han hann inte mer än innanför dörren. Men vi lyckades dock vilseleda henne så hon släppte de väldigt snabbt. Blev iaf ett hav av paket till Aurora, megalycklig var hon över det och ännu lyckligare när hon började öppna paketet. Var ju massor av finfina saker. Sen gav hon bort napparna till tomten och i utbyte fick hon en finfin pulka. Dock så ville hon klart förhandla sig till att ha kvar en napp och det fick hon efter mycket om och men ... men bara på natten. Efter vi rett ut pakethärvan så blev det mat, mys och lek. Sen begav vi oss hemåt, trött men supernöjda med dagen och det blev bums i säng för oss allihopa.

Dagen efter så kommer Aurora in och väcker mig, hon har fullt med prickar i ansiktet. Det ser ut som vattkoppor men det har hon redan haft. Jag läser på lite och ringer sedan sjukvårdsupplysningen där jag får reda på att barn kan ha vattkoppor två gånger, är dom små när dom får det första gången, vilket Aurora faktiskt var, 8 månader, så är risken större att dom får de en gång till då kroppen inte utvecklat sitt imunförsvar fullt ut. Vi skulle egentligen firat jul med Auroras andra kusiner idag men det fick bli en hemma dag istället. Vi åkte bort och lämnade kusinernas julklappar och fick med oss Auroras hem så hon fick öppna här hemma istället, det gick likabra det. Efter myset traskade jag iväg till jobbet för att jobbade sovande natt.

Kom hem strax efter nio på morgonen till ett tyst hus, eller tyst och tyst, ett snarkande hus. Både mannen och Aurora snarkade gott så jag tog mitt täcke för att mysa ner mig i soffan och jag somnade om väldigt gott. Ägnade även denna dag åt mys och lite mer ihopbygg av julklapparna. På kvällen blev det Mc Donalds mat då vi var så trötta på julmaten och efter det var det självklart dags för Victoria Secret Fashion Show!


Kommentarer
Postat av: Disa

Då vet ni var ni vilket yrke ni ska stötta aurora till. Eftersom hon redan i den oldern förhandlar med tomten ;) // disa o Sebbe

2012-01-05 @ 19:41:25
Postat av: Josefine

Haha ja precis ;) Hon är bra på det där med förhandling faktiskt. Bra för henne ... lite dumt för oss...

2012-01-08 @ 21:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0