vad säger ni?


har länge varit sugen på en jumpsuit med massa mönster i men har inte
vågat köpa någon, inte ens en enfärgad. men förra veckan gick mitt
klick-finger igång på denna fina jumpsuit och idag trillade den ner i brevlådan
men jag måste ärligt säga att jag är tveksam. Den är riktigt bekväm, har
ett härligt mönster sitter helt ok men . . .


sätt igång!

Nu känner jag att det är dags att starta den här dagen på allvar, hittills så har det bara varit soffhäng. Planerna för förmiddagen frukost, tvätt, undanplockning och vika tvätten. Tänkte försöka köra full rulle till lunch för att få det överstökat. Förstår inte varför det alltid är så jäkla tråkigt att städa hemma men alltid så skoj att städa hos andra. Någon annan som känner likadant? Jaja, bara att ta sig i kragen det är roligt när det är färdigt!


en måndag kväll

I eftermiddags åkte vi till badhuset i Laholm igen. Det var ju så himla uppskattat sist så vi tänkte att vi kör på det igen. Denna gången hade vi sån tur att det inte var så mycket folk så Aurora kunde utforska allt utan att någon slängde sig in i henne hela tiden. Vår tjej var heltokig, hon vågade desto mer denna gången. Sprang omkring, dök, hoppade, stollade hon var tillochmed så ivrig och uppe i varv att istället för att åka ner för rutschkanan så slängde hon sig jämte. Inte med meningen och hon slog sig inte heller, jag rusade fram för att kolla hur det var med henne, mitt hjärta gick i 220. Men så fort jag kom fram så sa hon bara "ingen fara mamma" sen fortsatte hon stolla omkring. Mammas & Pappas lilla vilding! Vi busade som tokar alla tre och Aurora skrattade så hon kiknade och det gjorde vi med pga henne underbara skratt. Denna gången liksom förra gången så skulle hon absolut inte där ifrån, trots att händer var russin deluxe så skulle hon bannemig inte hem. Men vi fick med henne upp och avslutade badet med en fika.


Nu äre sommarlov !!

mms_img62782 (MMS)

Nu äre sommarlov !!


k ä r l e k ♥


massor av finfina teckningar från min fina dotter

en glad tös lämnar över fina paket till mamma (klockor)

Ååå, jag hade inte kunnat få ett bättre avslut på denna söndag kväll. Helt underbart att efter en riktigt tuff jobbhelg få komma hem till mina underbara älsklingar och mötas av så himla mycket kärlek, värme och glädje. Det gjorde att hela min trötthet bara rann av mig. Fick en massa energi och nu sitter jag här med världens leende och är så tacksam över att jag har en så underbar familj som jag har.


Lunchbreak


så enkelt , så gott


Trotsåldern deluxe

Jag börjar misstänka att min dotters plan för dagen är att få mig till min bristningsgräns. Anledningen till att jag tror detta är att hon gör allt hon normalt inte brukar göra och sätter dövörat till när jag säger till henne. Hon hoppar från soffan och upp på soffbordet, drar i vår taklampa. Sen har hon varit någon vända i vårt sovrum och slängt omkring tvätten. Utöver detta springer hon och skriker och småspottar lite överallt. Tur att de inte håller på så långa stunder i taget och att hon imellan varven är något mildare. Just nu står hon i sitt rum och tjurar för att jag sa att om hon skulle skrika fick hon göra det på sitt rum för mamma vill inte höra det. Jag behöver dessutom plugga så hon har ju verkligen valt rätt dag för sitt uppsatta mål idag hahaha

strandväder snart? ja tack!

Har länge letat efter en ny bikini till mig då jag sedan länge tröttnat på min gamla tråkiga. Min favoritbutik här i stan fick tyvärr bara in två st bikini som fanns i min storlek och ingen av dom föll mig i smaken, inte ens lite tyvärr. Har däremot haft span på en bikini som jag jättegärna ville ha redan i Februari men kände att priset var lite saftigt. Jag har jagat vidare men haft den där bikinin i bakhuvudet hela tiden och när jag då hittade den i min storlek så kände jag att det var lite skitsamma över priset för bikinin är verkligen en som jag vill ha. Beställde denna bikinin för två veckor sen och idag fick jag den, var lite nervig över om den skulle passa eller inte men den satt som en smäck. Kändes riktigt bra, gav tillochmed ifrån mig ett litet glädjetjut!


Kurr kurr

mms_img21589 (MMS)

Kurr kurr


my honey


bild på mig & disa sommaren -08


en god gärning


Imorgon ska vi på studieresa till malmö, vi ska besöka stadsmissionen i Malmö. Vi har startat en liten insamling med både kläder och pengar. Jag har dock inte kläder att skänka då jag nästan nyligen skänkt iväg massor så för min del blir de att skänka lite extra pengar istället. Däremot så hade mannen en del att skänka, jag blev så glad nu ikväll när jag frågade honom om han hade något och att han då direkt gick in i garderoben och bara rensade. Gillar att han engagerar sig så i mina grejer, det känns så himla skoj.


jag hoppas


mmm . . .


Sitter här i soffan, slökollar på tv och dricker kaffe. Helt plötsligt så slår det till, som en blixt från himmelen. Chokladsuget! De är ju inte det lilla suget heller utan det mest enorma. Det vattnas i munnen, det börjar suga i magen och hela min kropp skriker efter choklad. Försöker att tänka på något annat än choklad men det är som ett eko i mitt huvud och ekot har bara ett enda ord och det är choklad. Det är hemskt, riktigt hemskt och värst av allt är att både macken och gatuköket är stängt så går fasiken inte att få tag på något heller. Fast det är väl bra ioförsig, choklad är inte direkt nyttigt men det struntar jag i just nu. Ärligt talat så skulle jag kunna cykla till en annan mack för att gå tag på en chokladkaka dock tar det säkert fyrtiominuter fram och tillbaka och det är lite kyligt ute. Men mitt sug är så enormt att det skulle kunna få mig att cykla den biten för en enda chokladkaka.


count down

Bara 6 skoldagar kvar innan det är sommaruppehåll :)


s e c r e t s

"En självbiografi om mina minnen av känslor och upplevelser av min familj. Min mamma är alkoholist och är manodepressiv, två sjukdomar som har påverkat hela min uppväxt. Syftet med boken är att sprida kunskap och information om hur det är att växa upp med en sjuk förälder. Jag vill att de hundratusentals barn och ungdomar som växer upp med sjuka föräldrar ska kunna läsa och känna igen sig, att boken ska ge dem kraft och mod att orka kämpa vidare. Att visa att det går att må bra igen, det går att överleva. Visa att man måste tänka på sig själva, skapa en framtidstro. Bokens viktigaste avsnitt är min vändning, när jag var 17 år gamal och förstod att jag hade rätt att må bra, trots att min mamma mådde väldigt dåligt. Att jag var tvungen att sluta hålla henne i handen och lova att allt skulle bli bra, att jag skulle vara med henne vad som än hände. Jag förstod att jag inte kunde förändra henne och jag accepterade hennes sjukdomar."


Såhär beskriver Therese sin debutbok Vi har ju hemligheter i den här familjen. Jag fick nys om denna bok efter att ha varit på en väldigt gripande och rörande föreläsning som Therese höll i. Jag blev oerhört berörd och samtidigt arg och undrande. Det går inte att beskriva alla känslor och tankar som rörde runt i mig. Jag kan varmt rekomendera er att gå på en föreläsning med henne men om ni inte kan detta så är denna boken minst lika bra och oerhört gripande. När har läste den hade jag riktigt svårt att lägga ifrån mig den och när jag väl gjorde det så tog jag fram den och öppnade den efter bara några minuter.  

söndagendentjugoandramaj

Morgontjafs . Lång bilkörning . Kaffe . Bilkörning . Dop . Musikgudstjänst . Dopfest . God mat .Tipspromenad . Prat . Fika . Massa härliga skratt . Lek&Bus . Present öppning . Lång bilkörning . Snacks . Bilkörning . Hemma . Pizza . Godis . Kaffe . Soffläge 

Har haft en helt underbar dag med massor av härligt folk. Varit mycket prat, många skratt och en massa lek och bus. Vi hade verkligen tur med vädret, det var lite molning med solen värmde ändå. Kom några droppar regn men det var ändå helt ok. Tyvärr så gick tiden alledes för fort, innan vi visste ordet av det så var det dags att åka. Lite tråkigt att tiden rusar iväg sådär, man kan ju inte stanna hur länge som helst när jag har en bit att köra. Men ååå vilken dag, har haft hur trevligt som helst och vi kommer att ses snart igen.


nytt i garderoben

Inte den bästa bilden på mig men strunt i det, jag ville mest visa min
 nyinköpta långklänning från H&M som jag är überförtjust i. Den kommer
att användas mycket flitigt i sommar


som en söndag ska vara

Mannen är iväg och hämtar Pizza, jag vet dock inte vilken det blir men någon god blir de säkert. Jag gav ett gäng förslag till honom och sen fick han välja och han valde självklart den jag var minst sugen på. Istället blir det så att mannen får överraska mig så det ska bli spännande att se vilken han väljer. Nu kom han innanför dörren och det blev en *trumvirvel* BLACK & WHITE.


Påväg hem från GBG :)

mms_img49139 (MMS)

Påväg hem från GBG :)


Påväg till GBG :)

mms_img12775 (MMS)

Påväg till GBG :)


Just Nu!

Hemkommen från jobbet, knaprar knäckebröd med leverpaster och
kollar Shear Genius. Tänker inte göra något mer innan skolan. Tänker
bara ta de riktigt lugnt och njuta av att just detta, att göra ingenting.


g l a s s i g t


På schemat ikväll står soffläge med mannen min. Tar en dayoff från träningen och
känner mig förtjänat av den. Ska snart klippa en god magnum classic glass och en
kopp kaffe. Sen får vi se vad som händer, går faktiskt mycket bra på tv ikväll.


skrattattack!



helgens mys hos vänner


   

   


en klar favorit i lurarna


flitiga lördag


Började denna morgon med en powerwalk/löprunda, blev 6 km idag och det var inte ens tugnt. Känner att jag är på gång nu, kommer nog lyckas med min viktnedgång denna gången. Även om det kommer ta lång tid det så ska jag bannemej härda ut. Försöka stå emot godis och läsk, för det är min stora fälla. Och då menar jag stora. Annat som har hänt idag är att vi har röjt i vårt ena förråd och kört ett rejält lass till tippen. Nu är de fint och organiserat i vårt ena förråd iaf. Sen har vi varit ute i stort sätt hela förmiddagen och även över middagen. Helt underbart!
 


pusta ut

Så jäääkla skönt, nu är det sista arbetet i skolan för denna terminen inlämnat. Nu har en sten släppt från axlarna och jag kan börja koppla av lite iaf. Nu är de inga mer arbeten som ska in, har dock lite annat men det är inte alls lika påfrestande som det är att skriva arbete. Nu ska jag chilla en stund och invänta mannen. Ska ta mig en powerwalk när han kommer hem och när jag kommer tillbaka är det fredagsmys som gäller för hela slanten!


in tha school, tha school, in tha school, tha school

Om ni undrar så har jag fått Dannys låt på hjärnan men då jag är i skolan så får det bli den varianten på låten istället. Sitter här på häcken i skolan och gör inte alltför mycket, väntar på att min grupp ska komma så att vi kan göra färdigt vår gruppuppgift. Är dock lite (läs mycket) omotiverad för det här eller egentligen för hela skolan. Men det är väl bara att hanka sig fram dehär sista dagarna innan det är sommaruppehåll. Ska bli så skönt att bara jobba i sommar istället att både jobba och plugga. Förresten Joel hälsar!

inte den vassaste kniven i lådan

Har plåstrat om mina härliga blåsor som jag fick av att gå långpromenad i förrgår UTAN strumpor i skorna. Hade dessutom en träningsvärk igår som jag trotsade och gick ut på en powerwalk ändå. Kan säga att jag gick som att jag hade en stor stock i arslet. Har inte lika mycket känning av träningsvärken idag så tänkte bege mig ut på en powerwalk även idag. Kommer la säkert inte ens kunna gå imorgon men om jag kommer kunna de så kommer de säkerligen se kalasroligt ut men det struntar jag i just nu för min motivation är på topp topp topp!

Det finaste någon kan få

Nu har den otroligt härliga Lina varit här med sin minst lika härliga dotter.
 Är så glad över att jag har fått lära känna denna underbara människa.
Hon är verkligen one of a kind
Idag blev det kaffe och sandlådelek. Barnen var lite blyga i början med det
släppte vid sandlådeleken. Dom gungade tillsammans och plockade
blommor tills oss mammor. Dom var så himla gulliga våra små troll. Sen in
 för gemensam matlagning sedan käk och efter de var energin låg hos både
mammor och döttrar. Lina och hennes dotter traskade hemåt, antar att dom
skulle vila, kan säga att det är det vi gör nu när dom gått. Lilla trollet sover och
jag ligger i soffan och njuter av lugnet och tystnaden.


mitt i veckan

Är så glad att vi passade på att gå ut när vi gjorde för jäklar vilket skyfall det kom sen. Men vi hann med picknick, massa lek på lekplatsen, ett varv till mitt jobb för att skriva lite papper. Efter jobbet var vi ute en sväng igen. Låg i varsin brassestol, lyssnade på musik och hinkade i oss vätska. När vi kom in och skyfallet började så låg vi både mor och dotter som två klubbade sälar. Var la inte direkt någon av oss som hade lust att vakna men vi var mer eller mindre tvugna. Det tar mycket på krafterna att vara i solen i flera timmar. När ovädret lagt sig så begav jag mig ut på en powerwalk trots mina blåsor på fötterna, gissa resultatet på det ni. Spräckta blåsor, större blåsor, nya blåsor. Sen på detta har jag fått en sjujäklar träningsvärk. Men det är klart att det ska kännas att man börjat röra på sig.

Picknick

mms_img38525 (MMS)

Picknick


tråkigheter före roligheter

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen på balkongen, tänkte äta min frukost där. Känner jag mig rätt så kommer jag att dra ut på tiden för jag har ingen lust med sysslorna som väntar mig här inne (vika lite tvätt, tvätta, plocka undan i de flesta rummen). Har sagt till mig själv att innan det mesta av sysslorna är gjorde så får jag inte gå ut och njuta av solen. Så egentligen gäller det att rappa på och sätta fart så att vi kommer ut i det härliga vädret.


Powerwalk vid havet

mms_img73603 (MMS)

Powerwalk vid havet


skrattanfall

Vår lärare släppte hem hos tidigare idag så jag cyklade illa kvickt till dagis för att hämta Aurora tidigare. När vi kom hem rusade vi in för att ta varsin glass sen åkte brassestolen och studsmattan fram. Efter ett tag hämtade jag lite vatten och någonstans på vägen blev vattendrickandet till vattenkrig. Aurora skrattade så mycket att hon tappade luften och jag skrattad ungefär lika mycket. Helt underbart att se henne skratta så mycket så att hennes ben viker sig. Mammas älskade lilla barn ♥ När pappa kom hem blev de lite torka i solen för mig del medans som sprang iväg till gungorna. När solen gick i moln hoppade jag inåt för att vika tvätt och här står jag än. Solen har letat sig fram genom molnen igen men jag väljer att vara kvar inne så jag blir av med tvätthögen idag. Mannen och dottern är också inne, Andreas lagar mat och lillan sitter klistrad framför pippi.


Wow, vilken start på veckan

härliga, härliga måndag. . .
Imorse när jag slog upp mina ögon var de strålande solsken och inte ett enda moln på himlen. Jag vaknade i god tid idag så jag hann verkligen morna till mig och ta de lugnt. Väckte lillan när jag va klar och sen traskade vi iväg till dagis. Solens strålar värmde oss trots att klockan bara var strax efter sju. Efter lämning cyklade jag in till skolan, vart tvungen att slänga av mig jackan efter halva vägen in, så varm, så härligt. En redovisning i skolan, tackgodegud att jag var i första gruppen för efter det satt vi ute i solen tills nästa lektion började. Helt underbart, värmen var dock lite för mycket för mig stundvis men ändå underbart. Sista lektionen idag var jag dock otaggad, hade hellre åkt hem och solat men de fick vänta till efter skolan. Har legat ute i solen från det att jag kom hem tills för bara en liten stund sen. Blev tillochmed lite plugg gjort ute på terassen, go me. Fler sådana här dagar tack!

Underbara söndag

Hade en riktigt skän sovmorgon idag, vaknade upp när solen gassade in i sovrummet. Ett helt ok uppvaknande ändå, det var ju ett bevis på att det var bra väder. Både jag och mannen låg kvar och drog oss i sängen till strax innan lunch. Satte på lite härlig sommarmusik på spotify, gjorde inte så mycket mer än det. Stoppade i oss lite mat sedan körde vi för att hämta lillan. Åkte sedan vidare till stan för att sätta oss på Espresso House, blev dock inte så mycket sittande då lillan fick myror i brallan. Blev att vi tog en härligt promenad genom stan i det fina sommarvädret. Avslutade eftermiddagen/kvällen med lite solande, nagelfix och tacos hos vännerna.


Familjemys på stan

mms_img43084 (MMS)

Familjemys på stan


Jag älskar dig

Imorgon är det två år sedan vi gifte oss, firade dock vår bröllopsdag igår. Det blev ett besök på Pios, precis som förra året. Pios är vårt lilla ställe, det var där vi åt när vi gifte oss. Började med en helt underbart god fördrink sedan blev det trerätters och två äckligt mätta magar efter det. Det pirrade till i min mage flera gånger under restaurangbesöket. Känslorna från dagen då vi gifte oss bubblade upp flera gånger. Tänk att få vara gift med världens underbaraste man, är så glad att jag har honom. Vi fick många grattis igår men det grattiset som värmde mest fick vi av underbara Lina, "känns fel att säga grattis- ni e ju som gjorda för varandra".
  
pilgrimsmusslor           tre sorters lax
  
ankbröst                     fläskfilé
  
creme brulee


Besök från Eskilstuna

Var hemma hos mamma & pappa igår efter vår lilla utflykt. Släktingar från E-tuna var nere, inte träffat dom på två år så det var riktigt mysigt att träffa dom igen. Fick höra att våra sysslingar som vi träffade supermycket förr gärna ville komma ner i sommar och det tackar vi bara ja till. Har inte träffat dom på flera år. Hoppas verkligen att man kan få ihop något i sommar, hade varit så jäkla skoj. Vår en syssling är lika gammal som mig och den andra lika gammal som min syster så ni kan ju bara gissa vilka jäkla hyss vi hittade på och hur jävliga vi var mot varandra. Men vi hade alltid lika skoj vad vi än gjorde, har massor med roliga minnen!


Cafe Utsikten


Är i Båstad och myser


Att vakna med tårar

Vaknade strax efter två inatt efter att ha drömt en mardröm. Jag och Aurora hade hamnat i någon konstigt bassäng, vet inte alls hur. Men den var tom från början och helt plötsligt började den fyllas upp, rätt snabbt. Det fanns ett utväg och det var genom att dyka lååångt ner och sedan var där en tunnel men det va långt som attan. Jag klarade inte det. Fick simma upp till ytan med Aurora igen. Till sist så var där bara en liten glipa med luft och jag sippade i mig den för att göra en sista chansning på att det dyka långt men lyckades inte denna gången heller så vi simmade uppåt en gång till. Denna gången när jag skulle ta luft så fanns där ingen. Såg paniken i Auroras ögon och drog henne tättintill mig sedan lyckades jag få henne innanför min tröja så att vi var så nära vi bara kunde. Sen pussade jag henne, tittade på henne och log. Efter det vaknade jag med panikkänslor!
Somnade om efter några timmar för att drömma ytterliggare en mardröm, dock inte lika hemskt. Men jag var på en läkarundersökning efter att ha blivit rätt dålig. Hade mycket kramper i magen och kunde knappt stå på benen. Dom gjorde massa undersökningar en kunde inte hitta något. Fick komma till en gynekolog tillsist där jag får höra helt iskallt "bara så du vet så kommer du föda ett döing snart". Vaknade direkt efter den meningen med massa tårar i ögonen. Usch! Varför drömmer man mardrömmar för?


På promenad

Blev en härlig hämtning på dagis, möttes av ett "maaaaaaaaaaaammaaaaaa" och en bamsekram. Men så fort vi klätt på oss och gått ut så dög inte mamma för då skulle hon bannemig till farmor och hon gav sig inte. Tyvärr så var farmor inte hemma men Aurora förstod inte riktigt detta och skulle absolut inte hem. Det blev att vi tog en långpromenad och stannade till på en lekplats. Åkte rutshkana och gungade tillsammans, blev mycket skratt och massa gos. Sen ringde farmor mitt i allt lek och stoj. Kan säga att Aurora har nog aldrig sprungit så fort innan som hon gjorde när jag sa att vi skulle till farmor. Hos farmor blev de lite lek, målarfärg, prat och en titt i deras nya husvagn. Hemma igen blev de lite gos i soffan, sen kvällsmat och natti natti för lillan. Även eftermiddagen/kvällen har bestått av litee tjafs men det är ok, det är inte ofta Aurora har en så dålig dag som hon hade idag. Och trots att hon har haft ett dåligt humör idag så är hon fortfarande världens bästa och underbaraste lilla tös.


En trotsig treåring och en trött mamma

Ska snart traska iväg och hämta lillan, kommer krama sönder henne. Vi hade en riktigt tuff morgon imorse, vi bråkade nästan nonstop från att vi vaknade tills att jag gick från dagis. Tror nog att vi båda vaknat på lite fel sida, var inte vår dag helt enkelt. Tycker de är himla jobbigt just nu, vi har aldrig bråkat som vi gjorde idag. Resten av denna dag kommer bara bestå av massa mamma/dotter mys. Ska inte tänka på skolan, städet eller något annat utan bara på lilla Aurora. Skolan och det andra kan faktiskt vänta tills imorgon, har dessutom redan suttit med skolarbete i nästa tre timmar med mamma idag så jag har fått mycket gjort ändå. Ska bli så skönt att bara stänga av allt och bara mysa med mitt lilla hjärta ♥


Pluggar hårt idag!

mms_img12385 (MMS)

Pluggar hårt idag!


I just wanna lay in my bed


En av de alla favoriterna

En riktigt bra låt (som jag nästan lärt mig utantill efter idag) från Veronica Maggios nya album, Satan i Gatan


som de värker

i mina äggstockar!
Syster, hennes kille och deras söta lilla nytillskott var här idag. Dom skulle hämta lite saker till bebisen här, saker som vi glömt skicka med tidigare och saker som vi kommit på att vi har som dom kan få. Egentligen skulle bara Jepser komma men jag lyckad fjäska hit dom med att säga att Aurora saknade bebisen som en galning, fast att det egentligen var jag. När dom kom blev Aurora överlycklig, sa att hon älskade den lille bebisen. Hon fick hålla honom och hon var så stolt och hon gosade och kramade honom hur mycket som helst. Var så underbart härligt att se. Sen var de min tur och som jag njöt. Kände att jag satt med ett leende och jag kände en stor bebislängtan. Tyvärr så får det vänta lite till men den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) förlänge.



liten kollar på film & stor viker tvätt

mms_img74987 (MMS)

Sötungen bestämde sig för att titta på film då det var/är dåligt väder. Filmen hon valde är en film som jag har sett hundra gånger den senaste tiden. Istället för film så valde jag att kasta mig över tvätthögen.


Gråa Tisdag

Pheew! Har cyklat till och från skolan idag, känner mig riktigt duktig. In till skolan var inga problem, det gick jättebra och bäst av allt var att solen var framme. Hem däremot, det var inte alls lika skoj. Duggregn, blåst, kallt och allmänt motigt. Sitter här och känner mig helt slut men nyttig, är ju trots allt 1,4 mil enkel väg. Ska slänga i mig lite lunch nu, sen fixa lite med skolan och efter det ska jag hämta min lilla sötunge. Vet inte vad vi ska göra i eftermiddag, har inget planerat så får se vad det blir. Lillan har säkert några bra förslag på vad man kan hitta på en eftermiddag som denna.

go'kväll

Snart dags för mig att traska hemåt från jobbet. Ska bli skönt att få komma i säng efter en lång dag som denna. Dock så ska jag upp tidigt imorgon för att gå till skolan MEN det ska jag förtränga just nu.


om sanningen ska fram


back to school

Det känns lite konstigt att sitta och njuta av en sovmorgon när klockan bara är strax efter 7. Men under praktiken (som nu är slut) har jag gått upp strax innan 6 och att få sova till 7 nu, de känns bra. Jag försöker vara så tyst som möjligt nu eftersom Aurora inte behöver vakna riktigt än hon kan behöva en sovmorgon hon också. Ska strax göra mig iordning inför skolan, heldag som gäller idag. Ingen mjukstart här inte men de gör inte så mycket, har konstigt nog längtat till skolan. Ska bli riktigt skoj att träffa alla igen och se hur dom har haft det.


RSS 2.0