iiihihihihi, galopp galopp galopp, iiihihihihi

Hade en supermysig stund på travet med mannen, dottern och min lillebror. Åkte dit mest för att Aurora skulle få träffa mommo, moppa och hästarna. Blev dock inte att vi stod ute så länge iochmed att de var rätt kyligt ute. Men Aurora var nöjd ändå, hon vinkade på hästarna, ropade på dom och härmade dom. Hon visade stolt upp för mommo och mommos kollegor hur hästarna lät och hur dom sprang. Samtidigt som hon sprang eller ja, hoppade fram så sa hon galopp galopp galopp. Hos moppa satt hon mest och tryckte på hans maskin och fick även köra igenom bongar i maskinen och efter de blev de lite godis. Sen innan hemfärd var de viktigt att ge mommo och moppa puss, gnuggis och kram. Viktigt är även att de är i rätt ordning! Efter de kunde vi rätt lugnt åka hem.

Är och kollar på hästarna, galopp galopp

mms_img49557 (MMS)

Är och kollar på hästarna, galopp galopp


pretty good !!






Kalasat hemma hos kusinerna

Hemma från kalaset hos kusinerna bus, lilla L**** fyllde 2 år. Aurora hade köpt en jättefin Fiffi docka till henne som håller i en kaning och när man trycker Fiffi på magen så sjunger hon Godnatt sånger. Detta förklarade Aurora väldigt snällt för L. Hon visade vart man ska trycka och att hon ska ha den i sängen.
Det bjöds på goda smörgåstårtor och efter de blev de kaffe och kalastårta. Detta smaskade vi i oss med god aptit, alla utom Aurora som absolut inte hade tid för någon mat alls. För hennes del var det mest bus och stoj. När vi skulle gå hem ville Aurora hellre bosätta sig hos kusinerna och visade detta vädligt tydligt. Men vi lyckades få med henne hem genom att låna en film från kusinerna - så att hon iaf fick med sig en del av deras hus!

å pappa haj do do dododododo, å mamma haj do do dododododo



Igår var vi på Universeum i Göteborg med min syster och hennes familj. Vi hade de riktigt bra, mysigt och roligt! Dagen började med att JAG inte orkade stå i kök till "hissen" utan tänkte att då tar vi trapporna istället. Min man försökte övertala mig om att man började vid "hissen" men nope, jag tyckte inte de spelade någon som helst roll. Vi gick omkring inne på Universeum och barnen var överallt och ingenstans. Vi avslutade första varvet med en liten quiz som hette Gissa Snoppen. Hon som höll i quizet tog upp en snopp sen fick man välja mellan tre olika djur. Vi skrattade gott och innan vi började sa jag "faaan vad pinsamt om man vinner, folk kommer ju tro att man inte har annat än snoppar i huvudet". Gissa vem som vann? JAAAG!
Efter de superroliga quizet gick vi och åt, måste säga att utbudet var rätt stort och det var bra pris på maten. Under lunchen kollar jag kartan och ser då att de står de röd text börja här! och så en pil till den där hissen. Då vi ändå hade tänkt att ta en till runda inne på Universeum så sa vi "gör om, gör rätt". Barnen var lika fascinerade denna gången, speciellt över hajarna och barnens bro, en bro som hängde över en liten tank med vatten och där nere simmade de lite olika fiskar. Avslutade såklart dagen i shoppinghörnan, där Aurora ville ha sig en stor orm och de fick hon. Kollade klockan när vi åkte hem och konstaterade att vi har traskat omkring i nästan, hör och häpna 6 timmar.
   

   

   

   



Aurora stormtrivs!

mms_img50509 (MMS)

Aurora stormtrivs!


En glad tös påväg till hajarna i Göteborg

mms_img10155 (MMS)

En glad tös påväg till hajarna i Göteborg


Mys med mamma på stan

mms_img16251 (MMS)

Mys med mamma på stan


Pip... Pip... Pip... Tystnad, 40 minuters tystnad. Pip... Pip... Pip... Yes, där kom andningen igång igen. Tack så mycket!




WOW!
Vilken bok jag har läst nu. Var på en föreläsning i skolan som Jonas Helgesson har skrivit, det är en självbiograf som heter Grabben i kuvösen bredvid. Denna boken har fått mig att känna mycket känslor och
många tankar har väckts i mig. Jag har gråtit, små fnittrat och skrattat mig till tårar. Denna mannen är one
of a kinde och ja, ni måste bara läsa boken. Han beskriver hur hans liv började, vilka svårigheter han har
stött på och hur han har hanterat dom. Jonas har massor av självdistans, mycket humor men samtidigt tar
han upp allvaret. Jag bara älskar denhär boken, ska snart ge mig på att läsa bok nummer två med honom.



Andreas&Josefine - Alex&Anna


ALEX LÖFSTRÖM
Du är en person som gärna vill ta ansvar samtidigt som du ofta kommer på dig själv med att tycka det är
ganska svårt att fatta egna beslut. När du argumenterar med din partner blir du ofta motargumenterad
och det slutar ofta med att du går ur diskussionen som ”förloraren” trots att du egentligen inte håller med.
Du vill gärna dela på ansvaret för barnen men eftersom din respektive gör allt så mycket bättre
faller det sig ofta så att hon/han tar det största ansvaret och besluten. Kämpa på, du har ett ganska bra
liv ändå och innerst inne trivs du nog rätt bra med tillvaron!
ANNA SVENSSON
Du är helt klart en person med fötterna på jorden. Du försöker visserligen smälta in i och anpassa dig till din omgivning men köper inte allas beteende rakt av utan gör som du tycker är bäst för din egen del.
Du är en kvinna som vet var skåpet ska stå och som inte ber om ursäkt för den du är. Du kan verka tuff
på ytan, men innerst inne har du ett hjärta av guld. Det är många som gillar dig och beundrar dig för det.


Andras och jag gjorde ett roligt test idag, gjorde det var för sig och vi skrattade lika mycket åt
resultatet. Dom stämmer in rätt bra om in helt perfekt på oss. På söndag när solsidan kommer gissar
jag på att vi kommer att titta lite extra på Alex&Anna. Vem/Vilka är Du/Ni? Testa här


bloggning utebliven pga . . .

Mannen blev magsjuk på jobbet i Måndags men trots de så härdade han ut och jobbade nästan hela arbetspasset. Han ringde även hans mamma så att hon fick hämta Aurora på dagis. Och för att undvika att hon blev smittat fick min mamma åka och hämta Aurora hemma hos mina svärföräldrar, sen sov hon hos mina föräldrar. Syster fick sedan komma och hämta mig på praktik så att jag överhuvudtaget skulle komma hem. Så fort jag kom hem stängde jag in mannen i sovrummet med en hink, massa vätska och tabletter. Själv placerade jag mig på soffan!
På morgonen kände jag mig lite halvkass men intalade mig själv att de var en inbillning så jag åkte iväg till praktiken och var där i nårgra timmar sen åkte jag hem till min bror som hade lillan då mamma och pappa jobbade idag. Missade dock bussen så gick i nästan 40 minuter i blåst och kyla. Mannen som kände sig piggare hämtade hos senare på eftermiddagen. Aurora ville kramas och pussas hela tiden med mig fick hon det, dock inte med pappsen. Försökte förklara att han var sjuk men att hon kunde pussa pannan och kinden. Vilket pärs! Det gick åt en hel del telefonsamtal både i måndags och i tisdags för att få allting att klaffa som de skulle. Ringa till en, sen till nästa sen tillbaka till den första osv. Halleda, har nog aldrig suttit i telefon så mycket. Men men, mannen är nu frisk och som det verkar nu har varken jag eller Aurora blivit smittade :)

BAZINGA !!


söndag och klockan är åtta

 ¤ äntligen dags för solsidan


pfft!

Ååååååååh! Att jag just nu bara vill spy på mitt skolarbete. Har sån lust att bara slänga iväg skolböckerna och skit i det. Har suttit med detta arbetet i snart två veckor, jag skriver, skriver och skriver men de känns som att jag inte kommer någonstans. Jag hittar hela tiden ännu mer och ännu viktigare information än vad jag tidigare hittat. Så jag tar bort, lägger till och ändrar saker men det får hela tiden ändras igen. Sen när man ska leta efter en specifik sak, exempelvis orsaken till denna sjukdomen så kommer de bara en jäkla massa bokstavskombinationer som MECP2 och Xq28. Kan lova er att detta inte säger mig ett enda skit, kan inte någon förklara de på ett bra och förståeligt sätt? Uppenbarligen inte! Ska fasiken ta mig en välbehövlig liten paus om jag nu lyckas få ro till detta, känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert bara sitta och irritera mig på denna skiten så är väl lika bra att hanka sig igenom denhär biten och ta paus när skitbiten är avklarad.

Nu: QX gaygala

mms_img11194 (MMS)

Nu: QX gaygala


working nine to nine

Jobbar långpass idag vilket innebär att jag har en timmes rast, den rasten spenderar jag hemma. Finns ju vissa fördelar med att ja två minuters gångväg till jobbet och detta är en av dom. Har precis tryckt i mig en semla och nu står Aurora här brevid och medicinerar mig med zoo apor. Vet inte vad de är för sjukdom hon ska bota, min allmäna knäpphet kanske?


njutning

CremeBrule&RödVin


Yeees! Kolla vad jag hittade

mms_img75029 (MMS)

Yeees! Kolla vad jag hittade


en dag i trötthetens tecken

Mitt chokladsug är fortfarande kvar, tänkte gått iväg själv efter maten igår men jag somnade i soffan. Vaknade till när Andreas skulle lägga lillan men somnade snabbt om igen. Vaknade vid 3-tiden inatt, låg då i sängen men har inte en aning om hur jag kom dit. Drömde ruskigt mycket och äckliga mardrömmar, därav vaknade jag och kunde fasiken inte somna om. Kröp närmare älsklingen som sov gott men jag puffade lite på honom och då höll han min hand och jag kramade den hårdare och hårdare. Usch! Att man kan bli så skrämd och påverkad av drömmar. Somnade om och sov rätt så bra resten av natten, och sov till 8-tiden. Vaknade upp astrött, kontsigt för jag hade ju ändå sovit 14 timmar?!

Denna bild är på många sätt lik mig idag. Sitter fortfarande halvt påklädd, håret står åt alla håll, ögonen går i kors och kan inte riktigt fokusera och har kaffekoppen i högsta hugg.


inte många rätt här inte

mannen kom hem med maten, det var smal korv istället för tjock.
mannen kom hem med maten, det var ingen ketchup på.
mannen kom hem utan min choklad.


torsdagendensjuttondefebruari

Var inte alls sugen på det mannen tänkt laga till kvällsmat idag så jag fjäskade till mig lite mat från gatuköket som vi har här i närheten. Det blev inga protester utan bara ett "vad vill du ha därifrån?". Var ett tag sen vi åt ifrån Rolles så ska bli riktigt gott och när han ändå är där så ska han köpa mmmarabou mjölkchoklad till mig. Idag blir de inte många knop här hemma, har planerat att sitta och slappa hela långa kvällen. Tänker inte ta mig an varken plugg, tvätt eller städ idag utan de är bara slapperi som gäller!


magkänsla

Arbetsintervjun jag var på tidigare idag gick bra, dock känner jag att de inte är någonting för mig. Tiderna på jobbet tilltalar mig inte alls, var kvällar och sovande nätter - alltså ingen dagtid alls. Inte alls vad jag känner för i sommar och inte alls egentligen. Håller mig till det jag har nu där de är både dagar, kvällar och helger. Har frågat om jag inte kan få en vaken natt tjänst där vilket är de jag hoppas allra mest på. Men ja vi får se hur det går :). Trivs så fruktansvärt bra där jag är nu, timmar ju där nu och har gjort de sen i Maj förra året, sen passar tiderna mig lite mer. Så ska hålla mig där denna sommaren med, och de känns bra. Följer magkänslan denna gången för de känns bäst. Men ni kan ju hålla tummarna för att jag får en vaken natt tjänst iaf en del av sommaren.

knappt trött


Sötnöten har varit fruktansvärt stökig inatt. Inte velat sova, ingenting
har passat prinsessan. Mannen drog de tyngsta lasset inatt då han
hoppade upp och ner till henne. Men vid fyra fick han nog och jag tog
över, bar då in Aurora till oss. Det var nog på långa vägar de största
misstaget på länge. Hon rullade runt i sängen, drogs i håret, petades i
ögonen, kastade leksaker . . . behöver jag ens fortsätta?! Vid fem gav
jag upp då Aurora var envis hon fick helt enkelt vara vaken. När Andreas
klocka ringde gick han och fixade frukost till sötnöten och slog på tvn åt
henne. Jag låg kvar i sängen ett tag men de blev inte långvarigt
för så fort mannen åkt sprang Aurora in till mig för att dra upp mig. Tack
för den lilla älskade hjärtat. Förmiddagen flöt på bra men strax innan
dagistajm så slocknade hon i soffan, en tröttis. Men vi kom till dagis lagom
till lunch, förklarade läget för fröknarna och dom förstod. Jag begav mig
sedan till praktiken för en dag med rätt mycket att göra. Kom hem för
ett tag sen och tänkte faktiskt gå och nana nu. Ska upp tidigt imorgon då
det är dags för ännu en dag med praktik och direkt efter de ska jag på
arbetsintervju. Snälla, håll tummarna för mig!


nakenfis

När vi kom hem från dagis i eftermiddags så åkte blöjan av. Aurora var lite smått fundersam över detta men det släppte rätt snabbt. Jag sa till henne att hon skulle säga till när hon behövde gå på pottan eller toalette. Efter en timme så hände det en liten olycka men sånt är livet. Efter den lilla olyckan så har de gått superduper bra. Hon har gått på pottan tre gånger och kissat, vi har klart fått fråga henne om de behövs och försöka påminna henne då det är lätt hänt att hon glömmer bort de när hon kollar film eller glömmer. Men iaf, första eftermiddagen/kvällen utan blöja och det gick ju hur bra som helst. Börjar bli lite smådags att sluta kalla Aurora för lilltjejen och istället börja säga stora tjejen?!


mms_img75385 (MMS)


På promenad i kylan

mms_img29393 (MMS)

På promenad i kylan


one call away

Väntar på underbara vännen Diesa. Hon ringde nyss för att hon höll på att dö av uttråkning, den stackaren. Frågade när hon hade tänkt komma och fick svaret 'på en gång'! Så nu ska jag pallra mig upp ur sängen för att fixa en hel kanna med kaffe :)


en sorts kärlek


är helt fast!


Hallelujah!

Nu är den jobbiga praktik veckan över, nu blir de lite lugnare veckorna som kommer. Kom nyss hem, har dock inte varit på praktiken hela dagen utan direkt när jag slutade åkte jag och familjen till mannens kusin som fyllde år. Massa kakor och tårta, me love me love. Om ni ser någon som rullar fram så bli inte rädda, det är bara jag. Nu sitter jag lite i soffan och tar de lite lugnt, eller lugnt de vet jag inte men jag gör iaf inget kroppsarbete nu sitter jag bara och kollar info till mitt skolarbete. Har hittat massvis, känner på mig att detta kommer bli ett sjukt intressant och stort arbete. Men ja, något ska man ju fördriva sin tid med. Börjar dock få lite skallebank så jag ska snart lägga ner mitt skolarbete och även datan för att äta lite mat, ta ett bad med busungen och sedan är det dags för veckans absolut nästa program. Solsidan ♥

En dansant liten tös

mms_img50668 (MMS)

En dansant liten tös


kurr kurr

Sitter hos mammis och pappis, väntar på maten. Är riktigt hungrig nu och det blir ju inte bättre av att maten luktar sjukt gott. Mammis gör sin goooda paj, det är så det vattnas i munnen nu när jag känner doften av den. Mammis kom nyss in och sa att det dröjer 10 minuter tills maten är klar så jag får sitta här och våndas ett tag till.


Detta väntar på mig ... Efter maten

mms_img50667 (MMS)

Detta väntar på mig ... Efter maten


saturday

Min dåliga bloggning beror på praktiken, gick eftermiddag/kväll igår, sen var de hem och nästa direkt i säng. Sen upp tidigt idag för praktik igen. Skulle gått till kvällen idag igen men blev släppt tidigare och de är jag tacksam för då jag imorgon ska upp tidigt för praktiken igen. Jag älskar min praktikplats, helt underbart att vara där men klart att man blir trött i skallen efter en sånhär vecka, Torsdag var min enda lediga dag denna veckan. Men men, ikväll har jag och familjen planerat in en lugn och skön kväll. Ska snart styra bilen hem till mina föräldrar som bjuder på mat och sedan blir de lite häng framför melodifestivalen. Skulle inte förvåna mig om jag slocknar i mina föräldras soffa, känns som en sådan kväll. Fast sånt går väl att bota med massa kaffe och godis ;)


hur får man en mamma att bli klarvaken?

Maaaaaaaaaaaaaammmmmmmaaaaa, det är mycket baaaaaajs!

Så vaknade jag till ordentligt idag, ni kan ju bara gissa vad jag tänkte det får sekunderna de tog för mig att
hoppa upp ur sängen och in till Aurora. Jag trodde att blöjan hade läckt, att hon var full med bajs, att de
var överallt ungefär. Men så fort jag såg henne kunde jag pusta ut, hon låg lite och fnittrade. Men bajsat de
hade hon, en liten liten rund kula. Hahahaha ... jadu, klarvaken blev jag iaf.

Ååå jag är så mätt!

mms_img23802 (MMS)

Ååå jag är så mätt!


what a day

Vaknde upp till tystheten, lillan sov så jag tassade försiktigt upp och började göra min frukost för att försöka avnjuta den ifred. Men så fort hon hörde att de skramlade till i köket så vaknade hon. Ropade direkt på mig och skulle upp nu nu nu! Åt frukost tillsammans eller ja, jag åt och hon lekte mest med maten. Hann inte mer är slänga i mig frukosten och klä på både mig och Aurora innan det var dags att åka iväg. Systeryster var snäll och hämtade oss idag så vi skulle slippa krångla med busstider. Var BVC dags idag, Aurora har gått upp 200 gram och växt 1 cm sedan vi var på sjukhuset sist. Goodie Goddie. Jag och BVC-sköterskans var nöjda. Så himla skönt, kunde verkligen pusta ut .. hon stod i still i varken vikt eller längd denna gång. Ett stort YEEEES! spred sig inom mig. Redan här var min dag gjord. Åkte upp till mammsen, pratade, käkade och tog de allmänt lugnt. Riktigt skönt att åka hem till mamma och bara vara. Efter lunch och en snabb vila för Aurora så åkte vi vidare till min farmor och farfar. Hade en mysigt stund med farmor medans mamma och farfar åkte till deras gamla lägenhet för att fixa det sista där. Har träffa dom rätt lite den senaste tiden så de var riktigt skönt och roligt att åka dit och bara prata om allt, precis allt. Senare på eftermiddagen hämtade mannen upp oss och då var de dags för lite handling, scannern la av mitt i allt, hallelujah! men de löste sig. Hem för att laga maten, jag som stod för det idag. Den borde va klar närsom så ska gå och plocka ut den. Pastagratängen jag gör is the shit!


Hos mommo

mms_img44006 (MMS)

Hos mommo


crampes d'estomac

ta något att äta . hinka vatten . ta magmedicinen . få massage av mannen . förhoppningsvis sova


clean house

En annan sak jag brukar göra när jag har tråkigt är att städa, ser det som ett bra tidsfördriv. Dock inte så roligt när man är mitt uppe i det men när de är färdig då är det skoj. Eller kanske inte skoj, men det är alltid trevligt att ha rent och fräsht och slippa fokusera på det. Vissa dagar kan jag få lite ångest av att bara sitta ner och ta det lugnt när jag vet att det finns tvätt att vika, diskmaskinen ska tömmas osv. Jag har blivit bättre på det där men idag var ingen av de bättre dagarna utan jag satte igång för fullt. Putsade fönstrerna, dammade, torkade, tvättade, vek tvätt osv. Är dock inte klart med allt och kommer inte hinna klart då jag snart ska åka till praktiken så det sista lämnar jag till mannen min. Nu ska jag slänga ner lite saker i väskan sen bege mig till bussen.

när man har tråkigt

får man lära sig konsten att roa sig själv
  
  


bråttom bråttom

Syster och hennes son är påväg hit och jag har inte ens gått upp ur sängen!
'sätt igång nu skynda ila, vi har inte tid att vila'


Om mitt huvud inte satt fast på kroppen . . .

så undrar om jag ens hade fått med mig det när jag ska iväg!

Åkte till pratiken imorse, riktigt laddad och hur förväntansfull som helst. Dagen idag har varit superbra och jag är riktigt imponerad över hur dom sköter omsorgen/omvårdnad. Wowiwow! När allt var klart och jag skulle bege mig mot bussen så börjar jag leta efter mitt busskort som jag inte hittar, jag börjar då leta efter min plånbok för jag tänker att jag kanske lagt det där i men jag hittar inte plånboken heller. Jag blir lite nervig sen börjar jag asgarva åt mig själv. Kom på att jag hade en helt annat väska igår och hela kvällen igår och även imorse så tänkte jag "jag måste flytta plånboken från den svarta väskan till den bruna så att jag inte glömmer den". Ändå så glömmer jag den. Och eftersom bussen ut till Trönninge inte tar vanlig sms-biljett då de är en zon till så var de bara för mig att sätta lurarna på maxvolym och börja traska mig hemåt. Det var ju trots allt bara 5 km MEN det är en så jäkla tråkig väg och de blåser ju nästan storm ute och såklart var de motvind.

At the moment

mms_img13925 (MMS)

At the moment


. . .

Tänkte att jag skulle komma i säng hyffsat tidigt ikväll, för mig så innebär de runt 22-tiden. Har en tendens att lägga mig alledes på tok försent, speciellt när jag ska upp tidigare än vanligt dagen efter. Dålig kombo! Men vill vara pigg och fräsh imorgon då de är min första dag på praktiken imorgon. Ska vara på plats kl 07.00 och innan dess ska jag ha hunnit fixa till mig lite och lämna lillan på dagis. Nä, om jag ska komma i säng i "bra" tid så får jag slita mig från datorn och slänga mig i duschen . . . NU!


Värdegrundsdag

Idag hade vi massa föreläsningar på skolan som var kopplade till orden handikapp, normalt, onormalt, normer, värderingar, olikheter, annorlunda, bemötande och mycket mycket mer. Jag hade valt ut tre föreläsningar att gå på under dagen (varav 2 st var suveräna och 1 st var mindre bra) och fyfasen vad skoj jag har haft. Föreläsningarna har varit helt underbara och helt i min smak. Det var poängterande på allvarliga saker, mycket humor och självironi. That's how i roll ♥
Den första och absolut bästa föreläsningen var med Jonas Helgesson, sök gärna på youtube för där finns det några klipp med honom. Han är sjukt inspirerande och rolig. Är så svårt att förklara och redogöra för vad han sa och alla hans tankeställare. Man måste verkligen lyssna på honom. Ett annat tips är hans två böcker, har läst lite ur den ena och kan lova er att det är många skratt där med. "Grabben i kuvösen bredvid" och "Ett CP-bra liv".
Den sista föreläsningen var med Claes Scmidt ibland Sara Lund, även denna människa är helt suverän, blev nästan lika många skratt här. Han/Hon fick med publiken på ett helt annat sätt och ja, underbar. Besök gärna hemsidan för info och lite annat skoj, ClaesSchmidt/SaraLund.


just nu . . .

Mannen gick precis iväg för att hämta Pizzorna, jag och Aurora ligger i varsin soffa och kollar på tecknat, mina föräldrar och min lillebror trillar nog in genom dörren närsom. Ikväll ska de krängas Pizza och spela BingoLotto. Ohhhh, härliga Söndag!


ny på min lista


en mysig söndag

Vår dag började inte förens 11.30 idag, så jäkla skönt att få sova ut rikitgt ordentligt. Aurora sov ju hos mommo och moppa natten till idag därav den underbart härliga sovmorgonen. Hämtade henne strax efter lunch så var ju nästan direkt upp och åka iväg på en gång när vi vaknade. Åkte hem rätt snabbt för att baka äppelpaj inför vårt eftermiddagsbesök av Adde, Helena och lilla M**. Blev massa prat, mys och sen bestämde vi en ny dag för att ses då det annars går så långt imellan besöken så vi passade på att boka in ett nytt när dom ändå var här. Så nästa gång ska vi till dom. Just nu sitter vår lilla familj i soffan och bara slappar, funderar lite på vad vi ska äta ikväll. Fantasin flödar inte direkt om man säger så, mitt förslag var Pizza men vet inte riktigt om det gick hem för jag fick varken ett ja eller ett nej. Mannen hade inget förslag alls så jag hoppas ju på att det blir Pizza ikväll, är riktigt sugen på det. Nu ska jag återgå till att göra ingenting så hörs vi senare.


Det är så gott att det *nullar i munnen

mms_img67453 (MMS)

Det är så gott att det *nullar i munnen


Muuuuums!

mms_img40106 (MMS)

Muuuuums!


kroppen känns som spagetti

Var dags för min fammo och faffa att flytta idag. Dom har äntligen hittat en lägenhet på bottenplan där hissar
och annat skit inte kan krångla. Vi var ett litet glatt gäng som hjälpte dom, gick hyffsat fort första vändan men lite segare andra men de mesta är nu i nya längenheten. Bara lite småplock som står kvar i gamla. Vi möblera och ställde iordning en hel del. Dom var så himla nöjda och glada över hjälpen dom fått, över hur möblerna står osv. Man får nästan lite tårar i ögonen när dom blir så tacksam för de lilla man hjälper med. Eller ja, en flytt är ju rätt mycket stök och bök men man gör de så gärna. Dom om några förtjänar hjälpen. Vi började köra vid halv tio och vi kom nyss hem. Sen har vi ioförsig haft matpaus men ändå . . . ni kanske kan förstå att man är något mör i kroppen?!


FFF - första fredagen (i) februari

När Andreas kom hem efter jobbet blev de raka vägen till godis på landet. Köpte lite godis till lillan och även några bitar till mig, kunde inte låta bli. Dålig karaktär jag har, skyller på det iallafall. Påvägen hem därifrån fick sötaste Aurora ett litet bry, hon skrek efter Moster. Hon vet att hon ska dit imorgon och bli passad då jag och mannen ska hjälpa fammo och faffa med flytten. Men de köpte hon icke! Då jag visste att min systeryster och hennes familj skulle ut till godis på landet dom också så ringde jag henne och frågade om dom inte kunde komma hem till oss efteråt på en liten snabbfika och visst kunde dom det. Pheeew! Sötaste tokungen blev tyst, men så fort vi kom in ställde hon sig och tittade ut genom köksfönstret och ropade på dom. Hon tyckte nog att de tog för lång tid för hon gick därifrån med ett suckande men kom tillbaka rätt snabbt igen för att ropa ännu mer och DÅ kom dom. Kvällen räddad för tösen och oss. Dom kom precis när vi skulle sätta oss och äta och som tur va så räckte de till dom också. Efter de tog vi lite kaffe och satt och pratade en stund. Barnen härjade omkring som yrväder båda två. Kastade bollar, hoppade i sängarna, skrek, sprang och va rätt högljudda. Fast de brydde vi oss inte så mycket om, de fick dom gott göra. Vi hade en mysig och roligt pratstund ändå. Aurora fick vara uppe lite längre idag då dom var här men hon var riktigt trött, det märkste men ändå skulle hon envisas med att vara uppe. Den sidan har hon nog fått av mig - den envisa! Men nu sover hon gott sen ett tag tillbaka, jag och mannen har placerat oss i varsin soffa. Jag med Godis och Coca Cola fast jag tidigare i veckan sa att jag skulle börja äta nyttigare. Har faktiskt ätit bra denna veckan, på fasta tiden och inget sött . . . men idag är de fredag och då är fredagsmys och fredagsmys innebär  onyttigheter. Iallafall om man är jag ♥


We R Who We R


På lunch med gamarna

mms_img34238 (MMS)

På lunch med gamarna


off to school


Avslutar denna skolvecka med halvdag, de gillar vi!


z o m b i e

Har varit med död än levande det senaste dagarna. Lillan har sovit riktigt dåligt vilket har resulterat
i dålig sömn även för mig. Härom natten ville hon inte ens sova, hon vägrad somna. Hon skrek och grät
omvartannat, hon var helt otröstlig. Vi försökte med allt men inget funkade. Efter 2½ timmes rent skrik
så ville hon äntligen ha puss, kram och gnuggis. Sen somnade hon på en gång :) Dock var hon väldigt svår
väckt idag men vi hasade hos iäg till dagis med tunga steg. Efter det blev det skola för min del, hade
prov idag. Kändes riktigt bra när jag satt och skrev, var riktigt nöjd med provet. Fick svaret i slitet av
lektionen och det var ett mycket starkt G. Skönt! Kom hem för en stund sen, har slängt i mig lite lunch.
Tänkte ta en powernap nu innan det är dags att hämta Aurora.

förstafebruaritvåtusenelva

mini picasso har varit i farten idag


rött, gult, grönt, blått, vitt

phew! Äntligen är det dags för lillans middagsvila, även jag tänkte försöka sova en liten stund. Inatt har inte varit en bra natt, lillan har skrikit och gråitit i sömnen och några gånger vaknade hon till av det. Både jag och mannen har vaknat varje gång och turats om med att springa upp till henne. Stackars liten måste ha drömt mardrömmar.
Hon och även jag vad dödströtta imorse, vet inte vem som var mörkats runt ögonen haha. Förmiddagen har mest bestått av skrik, gråt, ilska och trots antagligen pga febern som kom nu på föriddagen men efter en panodil blev de el mucho bättre. Hon blev piggare och gladare efter bara en liten stund och då satte vi oss med fingerfärg och kladdade ner både pappret och oss själva rejält  Skojsigt skojsigt!

frukost

ägg . majonäs . kaffevatten


RSS 2.0